Spune-mi ce animal preferi ca să-ți spun ce joc sa joci

Share

Dacă îți place să te joci jocuri online, atunci suntem siguri că știi deja că există pe piaţă tot felul de jocuri care abordează cele mai variate tematici. De la păcănele unde rulează îndrăgiţii şeptari la cele istorice – de unde civilizaţia egipteană nu lipseşte – la cele inspirate din mari ecranizări cu super eroi, portofoliul de jocuri online este unul extrem de variat şi tentant.

Dintre acestea, ies în evidenţă sloturile care au ca vedete animalele. Sunt unele dintre cele mai căutate de jucătorii de jocuri de noroc online. Ce ar putea să nu îţi placă aici la aceste păcănele cu animale? Interacționezi virtual cu leul, atotputernicul rege al animalelor, dar şi majestuosul elefant sau neastâmpărata maimuţă. Nu lipsesc nici iguanele şi broaştele ţestoase, dar nici pasărea colibri ori papagalul multicolor.

Cele mai jucate sloturi cu animale

Spune-mi ce animal preferi ca să-ţi spun ce slot să joci! În rândurile următoare îţi voi prezenta un top cu cele mai îndrăgite sloturi cu animale, astfel încât să le poţi alege şi juca pe cele care îţi plac cel mai  mult.

The King de la Isoftbet

The King este un joc marca IsoftBet care aduce în prim plan animalele puternice ale junglei. Pictograma cea mai bine plătită este cea a regelui junglei – leul – urmată îndeaproape de elefant. Participă la joc şi simbolul bivolului african, al impunătorului rinocer şi al rapidei  zebre.

Slotul oferă simboluri speciale şi rotiri gratuite care o să te cucerească cu siguranţă. Leul este wild-ul jocului, fiecare combinaţie câştigătoare în care acesta este implicat va anunța câştigul prin răgetul caracteristic. Laba de animal este scatter-ul în acest joc. Apare pe rola 1, 3 şi 5 și aduce 8 rotiri gratuite.

Suplimentar, ai parte de un bonus Cash Wheel, reprezentat de pictograma roţii norocoase. Între 6 şi 10 asemenea apariţii aduc bonusul Super Cash Wheel, între 11 şi 14 oferă bonus Mega Cash Wheel, în timp ce 15 asemenea simboluri aduc bonusul Epic Cash Wheel. Fiecare bonus Wheel presupune învârtirea roţii norocoase o singură dată, premiul obţinut fiind suma la care acul roţii se opreşte. Valoarea acestor câştiguri diferă în funcţie de tipul de bonus obţinut, cel mai vânat bonus fiind Epic Cash Wheel.

Amazing Amazonia

Amazing Amazonia face parte din categoria de păcănele cu animale în care natura şi păsările nu puteau lipsi. Jocul beneficiază de o grafică excelentă, pictogramele care rulează pe cele 5 role fiind intens colorate în timp ce muzica de fundal este una plăcută, de natură să te ţină vreme îndelungată în faţa lui.

Simbolurile cu animale sunt cele mai bine plătite pictograme ale jocului, însă şi păsările sunt la loc de cinste. Leopardul, maimuţa şi castorul îşi împart resursele bogatului fluviu Amazon cu broasca verzuie, iguana, cu papagalul multicolor dar şi cu delicata pasăre colibri. Pentru varietate, cărţile de joc sunt introduse în slot şi iau formă de liane specifice junglei amazoniene.

Slotul surprinde plăcut cu simbolurile speciale pe care ţi le pune la dispoziţie. Scatter-ul este reprezentat de pictograma care înfăţişează diafanul fluture albastru cu aripile întinse în zbor, care determină rotiri gratuite. Minim 3 astfel de apariţii la o rotire aduce 20 de jocuri gratuite care beneficiază de multiplicator x3. În plus, funcţia de re-spin pe care o are, îţi dă posibilitatea să mai beneficiezi de încă 20 de astfel de rotiri. Wild-ul jocului este majestuosul fluviu Amazon, surprins în toată splendoarea lui. Simbolul înlocuieşte orice altă pictogramă a slotului, ceea ce îţi doreşti aici este să obţii o combinaţie de 5 wild-uri într-o linie de joc, care îţi va aduce un câştig fabulos.

Jumanji Slot de la Netent

Jumanji este unul dintre cele mai renumite sloturi inspirate din faimoasa poveste care-i poartă acelaşi nume. Slotul rulează pe 5 role dispuse în centrul cutiei de joc care a dat denumirea ecranizării, leul fiind simbolul regal al slotului, urmat ca şi valoare de către rinocer, crocodil şi pelican.

Wild-ul jocului este simbolizat ca atare şi înlocuieşte orice altă pictograma a jocului, cu excepţia scatter-ului. Acest simbol este cutia de joc Jumanji a carei apariţie pe 3 role determină runde de rotiri gratuite.

3 astfel de simboluri îţi dau posibilitatea să arunci cu zarurile de 6 ori. 4 zaruri o să îţi ofere posibilitatea de a beneficia de 7 aruncări, în timp ce apariţia a 5 scattere la o singură rotire îţi va garanta 8 aruncări. Fiecare aruncare de zar te va ajuta să te deplasezi pe tabla jocului Jumanji. Fiecare staţionare îţi va aduce jocuri gratuite cât şi premii în bani.

Cu  adevărat surprinzător la acest slot sunt bonusurile suplimentare care apar aleatoriu pe durata jocului. Unul dintre ele poartă denumirea de Wild Stampede şi presupune ca rinocerii să se activeze din partea de jos a ecranului de start şi să năvălească pe rolele jocului, poziţionându-se între 4 şi 9 simboluri wild.

Maimuţele sunt şi ele protagonistele bonusului Monkey Mayhem şi rearanjează pictogramele de pe ecran pentru a forma o combinaţie câştigătoare. Crocodilii oferă la rândul lor o funcţie de bonus aleatoriu care poartă denumirea de Monsoon Wild, funcţie care transforma 2 role ale jocului în wild-uri, ceea ce poate aduce un câştig important.

Stampede

Stampede face parte din categoria păcănele cu animale şi aduce în atenţie savana africană. Elefantul este cea mai bine plătită pictogramă din joc, urmată ca şi valoare de către leopard, vultur, zebră, girafă şi delicata gazelă.

Jocul este înzestrat cu funcţia cluster, ceea ce înseamnă că formează combinaţii câştigătoare indiferent de poziţia pictogramelor pe role. În plus, simbolul wild al slotului apare destul de des şi atunci când o face, înlocuieşte orice alt simbol de joc cu excepţia scatterului.

Scatter-ul jocului este simbolizat de pictograma care înfăţişează copacul milenar, sub care îşi găsesc răcoarea şi umbra dorită animalele savanei. Apariţia acestuia determină jocuri gratuite, numărul lor fiind stabilit de numărul de scattere apărute. Astfel 3 scattere aduc 8 runde gratis, 4 oferă 12 asemenea runde în timp ce 5 îţi dau nu mai puţin de 20 de FS. Surpriza este că pe timpul acestor rotiri bonus, simbolul wild apare numai pe rolele 2, 3 şi 4, aducând multiplicatori de x2 sau x3.

Alege și tu slotul preferat din gama variată de păcănele cu animale!

Acum că ai aflat care este topul celor mai iubite păcănele cu animale, îți va fi mai simplu să alegi slotul favorit. Nu rămâne decât să te hotărăști la ce cazinou online să joci, să te delectezi în prezența animalelor care-ți aduc cel mai mult noroc și să câștigi!

Share