Florentin Pandele cere foştilor militari din Voluntari să lupte cu Covid-19

Share

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, solicită sprijinul ofițerilor în rezervă pentru a preveni și gestiona cât mai bine o criză care s-ar putea declanșa pe fondul apariției unei eventuale epidemii de infectări cu coronavirus.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

”Primarul Pandele Florentin Costel roagă toți rezerviștii care au domiciliul în orașul Voluntari să-l contacteze urgent la numerele de telefon: 031.403.61.21 / 0749.103.088. Ca Primar al Orașului Voluntari și ofițer în rezervă, consider că avem nevoie de sprijinul dumneavoastra, ținând cont de pregătirea și experiența pe care le-ati acumulat, pentru a preveni și gestiona cât mai bine o criză care s-ar putea declanșa în orașul nostru pe fondul aparitiei unei eventuale epidemii de infectări cu coronavirus, COVID -19”, a scris Florentin Pandele, pe Facebook.

Reamintim că pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 27 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 11.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, scăderea față de ultima statistică fiind datorată ieșirii din izolare a unui număr însemnat de persoane ca urmare a împlinirii a 14 zile de la luarea acestei măsuri.

Până astăzi au fost prelevate și analizate 1010 probe ale persoanelor care au sosit în România din zone afectate de infecția cu COVID-19 ori persoane care au intrat în contact cu pacienți confirmați cu acest virus. Dintre acestea 995 au ieșit cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu noul coronavirus.

Share