home POLITICA Radio China International, atac jegos la Klaus Iohannis

Radio China International, atac jegos la Klaus Iohannis

Share

Dan Tomozei, angajat al postului de Radio China Internaţional, finanţat de către guvernul de la Beijing, publică un articol extrem de violent la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Acesta este catalogat „colecţionar de cadavre” şi „preşedinte dovedit hoţ de case”.

Într-un articol publicat în revista Art-Emis, Tomozei sugerează că ar exista o legătură între moartea mai multor afacerişti din Sibiu şi Klaus Iohannis.

„Companiile germano-austriece au primit sute de hectare din „proaspătul” intravilan al oraşului care se extindea în interesul celor care erau scutiţi de taxe şi impozite, dar care contribuiau consistent, cu bugete niciodată verificate, la imaginea şi soclul colecţionarului de cadavre. Pe acest principiu, să punem o rază de lumină pe legăturile „invizibile” care leagă „Polisano” de Iohannis. Fondatorul şi masivul finanţator la afacerile de imagine ale colecţionarului s-a sinucis, în timp ce „Polisano” a rămas în zona de interes. Acum nimeni nu mai face niciun efort să se ascundă.

Sinucis, a căzut la datorie şi un intim prieten/a de la compania de transport local din Sibiu, altă afacere prin care Primăria colecţionarului a plătit cărămizile de laude, aplauze şi medalii primite din zona germano-austriaca. Pe lista „cadavrelor” în viaţă se regăsesc oameni cândva lăsaţi să creadă că sunt puternici: Ilie Carabulea (Holdingul Atlasssib/Carpatica) – marele diriguitor-finantator al tuturor hachiţelor lui Iohannis, Ion Ciolan (Holdingul Ambient) – finanţator masiv în primele campanii de imagine care au trecut graniţele Sibiului şi României. Cei doi sunt astăzi, umbre, primul frăgezit frecvent în arest şi puşcărie”, susţine Tomozei, angajat la Radio China Internaţional.

Tomozei mai afirmă apoi că străinii au transformat România „în colonia peste care îl tolerează pe multi-pluti-premiatul dezbinator-egoist Klaus Werner Iohannis”.

„Dacă pentru fiecare titlu sau premiu ar fi făcut un gest de om normal, probabil că Maria Cociorvan, Ion Mustaţa, Ioan Sava, pentru a da doar câteva nume de victime ale epocii de aur Iohannis, ar fi ajuns să cunoască moartea la timp, nu ca urmare a dezinteresului complice pentru adevărul şi dreptatea pe care şi Uniunea European le vopsesc după interes! Dar, oare poate cineva să dea un singur nume de roman aflat în nedreaptă suferinţa pentru care mult iubitul şi stimatul de către străini preşedinte Klaus Werner Iohannis a mişcat un deget?

Altfel… cum să premiezi un colecţionar de cadavre, un preşedinte dovedit hoţ de case, dator la bugetul consolidat al uniunii (prin bugetul României), complice la distrugerea încrederii în tocmai marea şi minunată deloc imparţială Uniune Europeană?”, mai scrie Tomozei, supărat că Iohannis a primit Premiul European „Coudenhove-Kalergi”.

În aceeaşi revistă apare şi un fake-news legat de coronavirus, care a devenit viral pe reţelele de socializare.

„Nu trebuie să fii un geniu ca să descoperi, la o privire mai atentă, că aici este vorba de manipulare. Care a fost adevăratul motiv şi cum a fost lansat acest exerciţiu de inducere a fricii la scară mondială, încă nu este clar. Poate n-o să aflăm niciodată. Ceea ce nu înseamnă că nu putem recunoaşte caracteristicele unei manipulări. Mai ales că este una obişnuită, clasică, fără nimic special înafara faptului că se manifestă pe o arie teritorială mult mai mare.

Cineva, undeva, baga o groază de bani în acest exerciţiu de isterizare colectivă. Nu întâmplător şi nu gratuit, staţii de televiziune serioase îşi întrerup periodic emisiunile pentru a sădi spaima în populaţie. Nu întâmplător şi nu pe gratis, suntem bombardaţi din ceas în ceas cu cifre care, fără a prezenta puncte de referinţă, nu fac decât să sperie naivii. Nu întâmplător şi nu gratuit, suntem informaţi cu numărul îmbolnăvirilor, a morţilor şi a extinderii maladiei fără a se spune nimic despre cifra celor vindecaţi (cifra care, la această dată, depăşeşte 30% din îmbolnăviri şi, pe măsură ce timpul trece, creşte).

Nu întâmplător şi nu gratuit, figuri proeminenţe ale politicii şi ale sistemului de sănătate ies „pe sticlă” sau pe calea undelor radio pentru a avertiza asupra pericolelor mortale ale gripei acesteia aproape obişnuite. Nu întâmplător, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (O.M.S.) a revenit grabnic de la prima reacţie de a ignora gripă şi a deschis surprinzător de repede o campanie de isterizare pe plan mondial. Nu întâmplător şi bănuiesc nu gratuit, acest virus a apărut în China (ţara care a uimit lumea şi a umilit marile puteri economice cu ritmul dezvoltării sale), în chiar ajunul anului nou chinezesc, atunci când ţara cu un miliard şi jumătate de oameni cunoştea cea mai mare mutaţie umană. Nu întâmplător, locul acela unde s-ar fi născut virusul (piaţa care până la urmă s-a dovedit a nu fi punctul adevărat al începutului de epidemie) se afla în apropierea unui laborator de cercetare a viruşilor foarte cunoscut. Şi, pe măsură ce ne informăm pe tema acestui coronavirus ciudat, descoperim noi şi noi evenimente ne întâmplătoare.

(…) Domnilor şi doamnelor, este o gripă! O gripă sezonieră cu o răspândire şi cu o rată de îmbolnăvire şi de mortalitate aproape similară cu a gripelor pe care le-am traversat fiecare dintre noi în decursul vieţii”, se susţine în acest articol.

Dan Tomozei este lăudat deseori de portalul Sputnik, care este finanţat de guvernul de la Moscova.

Share