home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI SOV, ULTIMA DIVERSIUNE: Mâna lui Băsescu loveşte din nou! (Dan Badea)

SOV, ULTIMA DIVERSIUNE: Mâna lui Băsescu loveşte din nou! (Dan Badea)

Share

Cum nu cred în coincidenţe, trebuie să constat că Sorin Vîntu şi-a pregătit apararea în stilul care l-a consacrat. Diversionist.

Imediat ce a fost arestat, ordinul de serviciu pe trustul Realitatea a fost repetarea obsesivă a singurei “explicaţii” pe care, în prostia lor, strategii milionari ai lui Vîntu au găsit-o: MÂNA LUI BĂSESCU. Arestarea mogulului a fost o comandă politică, au sărit argaţii lui Vîntu să explice în mass media controlate.

Au uitat că pe “mâna lui Băsescu” au pierdut de fiecare dată.

Au pierdut când au invocat-o, la propriu, în plină campanie electorală, atunci când Patriciu a dat ordin să fie trucată caseta cu copilul din Ploieşti. Experţii au demonstrat că a fost o făcătură, iar repetarea obsesivă a imaginilor la RTV, apărute iniţial în fiţuica lui SOV (Gardianul ), a avut efect un contrar, oamenii înţelegând că sunt victima unei manipulări.

Au pierdut apoi, când aceeaşi “mână a lui Băsescu” a fost invocată de un avocat beţiv, Chitic, cel despre care eu am dezvăluit, pe acest blog, că fusese asociat cu Sorin Roşca Stănescu. Vă amintiţi ce mai vuiet/ce mai vaiet s-a declanşat pe 23 august la Realitatea TV şi Antena 3, plus anexele din spaţiul virtual ale mogulilor, când a apărut Chitic cu povestea lui vîntoasă? Puţea de la o poştă a făcătură, dar tonomatele l-au făcut celebru pe derbedeu, făcându-l poştă pe ruta Cotidianul, Antena 3, Realitatea, Cotidianul. Cine mai ştie ce face “victima” de atunci a lui Băsescu?

Cine a mai auzit de el? Nimeni. Tace chitic, precum şobolanul după ce a traversat strada în luminile farurilor unei limuzine de lux.

Au pierdut din nou, forţând “mâna lui Băsescu”, la începutul lui septembrie, atunci când o blondă, amica unui derbedeu din Constanţa, a inventat o scenă de groază petrecută pe un bulevard din centrul oraşului lui Mazăre. O oarecare Nicoleta a ieşit pe sticlă să declare că Băsescu, fratele Mircea de data asta, i-ar fi tras un dos de palmă, în plină zi, în urma unei altercaţii/neînţelegeri în trafic.

Deşi povestea era dubioasă din start, ea a devenit inutilizabilă în momentul în care s-a aflat că şoferiţa blondă lucra la Consiliul Judeţean Constanţa, dar nu ştia, chipurile, cum arată Mircea Băsescu. Aşadar, era constănţeancă, lucra în Constanţa la Consiliul Judeţean şi a trebuit să caute pe internet poza lui Mircea Băsescu pentru a confirma că el era şoferul. Diversiune ieftină, dar necesară pentru cei care controlează mass media.

A urmat acum ultimul act. S-a muncit din greu pentru a ajunge aici, toate tonomatele ieşite de prin crăpăturile construcţiei şubrezite a lui Vîntu şi defilând voiniceşte la Realitatea TV şi Antena 3 să spună poezia cu “mâna lui Băsescu”. Au spus-o papagaliceşte de joi până miercuri, când a ieşit la rampă însuşi Mogulul cu ea în guşă.

Băsssssssessssscuuu! a sâsâit Vîntu în faţa instanţei de la Curtea de Apel. Băsssessscu e autorul arestării mele! Şi toarnă, în stilul învăţat pe vremea în care îşi ispăşea anii de puşcărie… citeste tot aici

Share