home EVENIMENT, POLITICA Soţul Claudiei Boghicevici ar fi patronat boschetari

Soţul Claudiei Boghicevici ar fi patronat boschetari

Share

Dosarul de evaziune de un milion de euro îl aduce în prim-plan pe soţul fostului ministru al Muncii, Claudia Boghicevici, deputat PNL de Arad, politicianul care rar, atunci când apare pe sticlă, vorbeşte ca din cărţi, exact aşa cum trebuie vorbit.

Soții Valentin şi Elena Puică, precum și Marius Ghierghiu, sunt condamnați la pedepse grele. Dosarul a fost repus pe rol printr-o declarație-bombă a lui Valentin Puică, dată în fața Instanței.

declaraţia de avere a Claudiei Boghicevici

Soții Puică au fugit din țară, apoi au fost arestați la Belfast, iar acum sunt în fața instanței. Valentin Puică a pronunțat de două ori numele fostului ofițer SRI Cătălin Boghicevici, soțul deputatului PNL.Claudia Boghicevici, fost ministru al Muncii.

Nu am fost decât un administrator care făcea ce i se zicea. Cătălin Boghicevici era patronul și tot ce mișca în firmă pornea de la el!

, a spus Valentin Puică în fața judecătorului. De două ori și-a reluat declarația, de două ori i-a dictat grefierei numele lui Cătălin Boghicevici.

declaraţia de interese a Claudiei Boghicevici

Coroborăm această declarație cu cele scrise în dosarul procurorilor din cazul fraudei de un milion de euro:

Fiind audiat, martorul Boghicevici Cătălin Bogdan (vol III, f 357 – 362) a recunoscut faptul că el a fost cel care a postat comenzile pe bursa de transport, că a ţinut legătura personal cu transportatorii, indicându-le locul de încărcare, locul de descărcare, precum şi preţul serviciului prestat, însă arată că acest lucru l-a făcut pentru a-l ajuta pe inculpatul Puică Valentin Ioan, cu care era în relaţii de prietenie, neavând cunoştinţă despre faptul că acesta nu înregistrează în contabilitate acele operaţiuni comerciale.

La începutul anului 2011, Valentin Puică a pus în aplicare propriul plan de recrutare a unor boschetari cu şase – şapte clase, practic lipsiți de orice fel de discernămând social și economic.

A fost creat un triunghi de firme-fantomă: Cristal Business Oil SRL, SC Ciubuc Business Food SRL și SC european White Sugar SRL, toate cu același sediu social (Tribunul Dobra, nr. 18).

Prin acest firme s-au livrat pe piața internă cantități impresionante de mărfuri, de aproape 22 de milioane de lei. Cei trei boschetari au fost de acord să semneze actele de înființare a societăților și restul documentelor frauduloase pentru sume derizorii.

Concluzie

În mod normal, în urma acestor dezvăluiri-trăsnet, Claudia Boghicevici ar trebui să-şi prezinte demisia din Camera Deputaţilor şi să plece din PNL. Este complet compromisă politic.

Citeşte şi
A apărut Dosarul Transferurilor 2, după celebrul dosar, în care nouă oameni de fotbal au
Uneori, stai şi te uiţi complet nelămurit de ce este criticat Cabinetul Cioloş pentru cele
Adrian Sârbu susţine, într-o declaraţie de presă, că a respectat legile ţări şi că întreg
FMI spulberă promisiunile electorale făcute de Ponta. Adio facilități pentru transportatori și reducerea CAS în
Când vă duceţi la magazin, din septembrie, şi cumpăraţi pâinea la acelaşi preţ, să nu
~te-a muscat un caine in Capitala? CEDO te despagubeste!~teroristi capturati de DIE, DIICOT si Politie~Dan
~Basescu, atac la Blaga~inghetarea pretului benzinei, bomba cu ceas~creste pretul aurului~Rosswell in actualitate~platforme de poker
Seful ANAF Sorin Blejnar a declarat in emisiunea "Dupa 20 de ani" de la ProTV
~dosare de evaziune blocate de procurori~Ponta vs. Golban via Playboy~Gaddafi foloseste mercenari romani, sarbi si
Numele a 2.000 de detinatori de cont anonimizati de secretul bancar elvetian au fost inmanate
Share