Şoşoacă vorbeşte minerilor: “Dacă nemernicul de Arafat vă interzice Paștele, trebuie să rezistaţi!”

Share

Diana Şoşoacă s-a mutat cu noua propagandă tipică la minerii din Bazinul Petroşani, pe care îi instigă făţiş.

Senatoarea Diana Şoşoacă s-a deplasat în Valea Jiului și a vorbit în fața minerilor strânși în fața Minei Lupeni.

Şoşoacă a folosit un limbaj extrem de agresiv, îndemnând angajații din domeniul minier să meargă la București și să protesteze în fața Ministerului Economiei.

Discursul parlamentarei, difuzat live, pe pagina personală de Facebook, a avut legătură în mică măsură cu problemele invocate de mineri, Şoşoacă vorbind, în general, despre pandemia de COVID și îndemnând la nerespectarea restricțiilor.

“Trebuie să cadă Orban și abuzatorul suprem: Raed Arafat. Dacă nemernicul ăla de Raed Arafat vă interzice Paștele, trebuie să rezistați. Pandemia nu există.

Pandemia a luat sfârșit, a spus-o și doamna doctor Adina Alberts”, a spus Şoşoacă, în fața celor câteva sute de oameni adunați în fața minei.

Majoritatea oamenilor prezenți la adunare n-au purtat masca de protecție, deși au stat înghesuiți alături de Şoşoacă, într-un spațiu restrâns.

Sosoaca chiar le-a cerut unor oameni cu care a conversat să-și dea jos masca. Unul dintre însoțitorii parlamentarei a strigat, în contextul unei discuții legate de adâncimea la care se află minerii protestatari, că “noi, lui Iohannis, îi dorim doar doi metri!”, spre amuzamentul senatoarei.

Aceasta a adăugat “Da, nu-l mai iubește nimeni pe președinte, care e cam mut, trebuie să învețe să vorbească”.

Share