Sorin Oprescu vorbit-a în dubă cu Grenadă, mânca-ţ-aş!

Share

Ca orice interlop care se respectă, primarul general al Capitalei a vorbit din duba Poliţiei cu şoferul său, Grenadă, care i-a promis că nu spune nimic.

Când au cerut instanţei de judecată prelungirea arestării preventive a lui Sorin Oprescu, procurorii DNA au motivat că acesta a fost surprins comunicând în duba Poliţiei cu şoferul lui, supranumit Grenadă, din Clanul Cămătarilor.

Primarul general suspendat e în continuare interesat ca persoanele implicate în dosarul său să păstreze tăcere în ceea ce priveşte faptele penale cercetate, explică DNA.

Semnele dintre Oprescu şi Grenadă erau legate de codul tăcerii de la mafioţi, mânca-ţ-aş.  Referat DNA:

În acest sens, se remarcă că, pe parcursul discuției ce a urmat între cei doi inculpați, după ce s-au salutat şi a urmat un scurt moment de liniște, inculpatul STANCA CRISTIAN (n.n.: zis Grenadă) i-a spus din buze inculpatului OPRESCU SORIN MIRCEA „Nu” şi, după 2 secunde, a făcut cu degetul arătător un semn în formă de X în dreptul buzelor.

Or, simplul fapt că inculpații au profitat de prima ocazie pe care au avut-o pentru a asigura că a fost respectat „codul tăcerii”, respectiv pentru a permite respectarea în continuare, este exemplificativ pentru prejudiciile care ar fi aduse urmăririi penale dacă inculpații ar putea să comunice în mod liber (având în vedere restricțiile specifice măsurii arestării preventive ce impun inclusiv menționarea în documente a persoanelor care îl vizitează pe cel privat de libertate).

Share