home CORUPTIE, POLITICA Şoferul lui Dragnea a fost numit secretar de stat în Guvern

Şoferul lui Dragnea a fost numit secretar de stat în Guvern

Share

Adrian Mlădinoiu, şoferul lui Dragnea, a fost numit de Dragnea, adică de Grindeanu, secretar de stat în Guvern. Aşa e când stai cu covrigul în mână. Mlădinoiu făcuse parte anterior dintr-un serviciu de pază desfiinţat.

Mediafax îl numeşte pe Adrian Mlădinoiu “fost aghiotant al liderului PSD, Liviu Dragnea“. Potrivit declaraţiei de avere depusă în 2008, el a lucrat ca ofiţer în cadrul Unităţii speciale ACVILA – Grupul Special de Protecţie şi Intervenţie.

Această unitate de elită de protecţie antitero a fost înfiinţată în 2003. Ea a fost desfiinţată în anul 2009 şi reorganizată de Gabriel Oprea în anul 2015. Atunci a fost trecută în subordinea DIPI.

Şoferul lui Dragnea e cu covrigul. Finul, afaceri cu ruşii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, îi va include pe listele parlamentare pentru alegerile din decembrie pe șoferul său, Adrian Mlădinoiu. Dar și pe finul Emanoil Savin, primar în Bușteni.

, informa presa în octombrie anul trecut. Mlădinoiu a candidat în Bucureşti, iar Savin la Prahova. ANI l-a declarat incompatibil în 2014 pe Savin.

Emanoil Savin este implicat în afacerea Castelului Cantacuzino din Bușteni. Acesta a ajuns în proprietatea unor autrieci cu legături în Rusia, dar și a unui rus. Este vorba despre Kurt Neuschitzer și despre soţia acestuia, de origine rusă.

Prin soția rusă, artişti importanţi ai Teatrului Bolshoi din Moscova au fost aduși la Bușteni. Martyanov Vitaly, cetățean rus, deține 30,94% din afacere. Prin afacerea Cantacuzino, familia austriaco-rusă și rusul au pus mâna pe 1,5 ha de parc și pădure lângă castel.

Un dosar al afacerii este la DNA

Share