home POLITICA Saltelista se întoarce. Ioana Lambru, secretar adjunct în Guvern

Saltelista se întoarce. Ioana Lambru, secretar adjunct în Guvern

Share

Saltelista Ioana Lambru se întoarce în Guvern, acolo unde îi este locul, pentru competenţa ei. Ea redevine secretar general adjunct al Guvernului, cum a fost şi până în noiembrie 2012 – iulie 2014.

Ioana-Andreea Lambru (31 de ani) a fost, în perioada 2009-2011, şefa de cabinet a lui Radu Stroe. Acesta era secretar general al PNL. În mai 2011, Lambru a fost desemnată secretar general adjunct al PNL.

Ulterior, în noiembrie 2012, a fost numită secretar general adjunct. A fost eliberată din funcţie în iulie 2014, prin decizia premierului Victor Ponta.

Saltelista, sex în biroul lui Crin Antonescu

Unul dintre fostii lideri PNL, Mihai Balasescu, ar fi facut sex in biroul lui Antonescu. Protagonista: Andreea Lambru. Numele Ioanei Andreea Lambru, care l-a înlocuit pe Dan Mihalache la SGG, e legat de mai mulţi politicieni PNL.

Primul, cel care a promovat-o în PNL: Mihai Balasescu, avocat, membru PNL Sector 1. Este protagonistul unei înregistrări telefonice, în care vorbeşte cu altă femeie din PNL despre Andreea Lambru.

Din convorbire, rezultă că Bălăşescu şi Andreea Lambru ar fi avut o aventură chiar in biroul presedintelui PNL, Crin Antonescu. După scandalul amoros, Bălăşescu a trebuit să plece din partid.

Se zvoneşte că Andreea Lambru ar fi avut o relaţie, pe vremea când era cu Mihai Bălăşescu, şi cu un lider PNL de la Târgu Jiu.

Share