home CORUPTIE, POLITICA Sociopolul lui Palada: „71% dintre bucureşteni cred că alegerile au fost furate”

Sociopolul lui Palada: „71% dintre bucureşteni cred că alegerile au fost furate”

Share

Uneori, institutul Sociopol al lui Mirel Palada o ia atât de razna-n câmpie, încât ar putea să-şi schimbe numele în Sociopat.

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea prezintă un sondaj făcut de Sociopol, în care se susține că 71% dintre bucureșteni cred că alegerile din Capitală au fost furate. Sociopol este deținut de Mirel Palada.

„Ce cred oamenii.. Sondaj Sociopol, la comanda Gândul… Mai contează cine votează sau doar cine numără? Românii merită respect! Am știut să câștig fără să devin un alt om și știu să și pierd fiind același om…

Dar avem cu toții dreptul să aflăm adevărul. Atât cât se mai poate, în ziua de azi, în țara noastră…”, a scris Firea, pe Facebook.

„Gândul” este patronat de Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu, prietena Gabrielei Firea.

Ce cred oamenii.. Sondaj Sociopol, la comanda Gandul… Mai conteaza cine voteaza sau doar cine numara? Romanii merita…

Posted by Gabriela Firea on Monday, 12 October 2020

Sociologul Mirel Palada, patronul institutului Sociopol, este cercetat penal după ce a fost prins de poliție băut la volan. El a refuzat să sufle în alcooltest, apoi a refuzat să i se recolteze probe de sânge la sediul INML „Mină Minovici”.

„În dată de 08.10.2020, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe rază sectorului 2, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Având în vedere faptul că șoferul emană halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să sufle în aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat.

În acest context, bărbatul a fost condus la sediul INML ‘Mină Minovici’, unde a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal”, a transmis Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

Bonus: Mirel Palada este huliganul care l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goţiu, acum câţiva ani, în studioul televiziunii B1 TV.

Share