Codrin Ştefănescu: „Ciolacu o va executa pe Firea. Noul PSD e condus de userişti!”

Share

Distanţa dintre aripa peremistă din PSD şi restul partidului creşte. Codrin ştefănescu încearcă să o capteze pe Gabriela Firea.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, îl atacă din nou pe Marcel Ciolacu, afirmând că este securist. „De aceea aveți senzația, că noul PSD e condus de useristi!”, susține Ștefănescu.

„Vechiul PSD a luptat pentru drepturile românilor. Vechiul PSD și-a ținut toți parlamentarii uniți, și-a respectat primarii (adică motoarele partidului), a spus răspicat NU abuzurilor de orice fel!

Noul PSD, sub mantaua înstelată a lui Ciolacu și echipei sale de amici ai sistemului, a anulat toate aceste deziderate! Toate! De aceea aveți senzația, că noul PSD e condus de useristi!”, a scris Ștefănescu.

Anterior, el a susținut că Ciolacu o va executa și pe Gabriela Firea.

Ciolacu o va rezolva rapid și pe Gabriela Firea! Fără milă și cu zâmbetul acela siret pe buze. Cu satisfacția slugii care, de la gânguritul dulce în urechea șefului, s-a trezit șef de partid.

De la vâslaşul fericit din barca liderului, la chiar liderul suprem. Iar chestia asta, cu alungarea în public a consilierilor ei de pe listă, e doar începutul. Un prim pas în lungul șir de umilințe la care o va supune, până o va executa definitiv. Așa, ca între foștii pucisti.

Mitică Dragomir a anunțat la Antena 3 că nu renunţă la mandatul de consilier general și i-a acuzat pe liderii PSD că de fapt țintă este Gabriela Firea.

„Unii din partid i-au pus tălpi că să nu ajungă primar general, altfel ajungea sigur președinte al acestei țări peste patru ani. Eu va declar că nu mă retrag”, a susținut Dragomir.

Share