home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Sistemul corupt e răvăşit de procurorii DNA (revista presei)

Sistemul corupt e răvăşit de procurorii DNA (revista presei)

Share

Sistemul corupt e răvăşit de procurorii DNA (revista presei)

Sistemul corupt este făcut praf de către procurorii anticorupţie de la DNA. La ora la care scriem acest rânduri, fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, Dorin Cocoş şi Dumitru “Niro” Nicolae au fost reţinuţi 24, după ore în şir de audieri, explică Adevărul. Primarul de Piatra Neamţ, Gheorghe “Pinalti” Ştefan, era audiat în continuare. Oare ce spune despre asta Nuţi din Pelşcoi?

Dar, dincolo de infracţiuni, ce îi leagă oare pe aceşti oameni? Comisarul spune că Nicolae Dumitru, zis NIRO, după acronimul care dă numele firmei sale, este sponsorul B1 TV şi finul lui Gabriel Oprea.

După ce, formal, Camera Deputaţilor şi-a dat avizul ca Hrebe să intre pe mâna procurorilor, cum arată Puterea, acesta este aşteptat mâine dimineaţă la DNA Braşov, să dea cu subsemnatul şi toate celelalte prin care trec mafioţii, dis-de-dimineaţă, când se duc unde le este locul.

Când a ajuns unde-i este locul Sorin Ovidiu Vântu, ne-am bucurat, apoi am aflat câţi vânţi avea în spate. Hrebul din spatele lui Hrebe este Marian Neacşu, a cărui soţie e ca el la suflet şi la gândire şi la modalităţi de acţiune, cum susţine Curentul.

Frunda Gyorgy răspunde, citat de ŞtiripeSurse.ro, cu “da, aveţi toate motivele să vă temeţi” la cele mai mari temeri ale celor care nu au pus botul la cântecele de sirenă ale aripii anti-băsiste de dreapta: chiar dacă e declarat incompatibil, Iohannis nu trebuie să-şi dea demisia de la Cotroceni. Aha, deci va ajunge acolo, după care se va agăţa cu ghearele. Cunoaştem.

Cum e să ai un primar evazionist? E simplu să priveşti cum decade, încet şi sigur, Sectorul 3 al Capitalei, o dată cel mai frumos din Bucureşti. Acum, noul primar, de prin a nul loviturii de stat, distruge tot şi nici nu-şi plăteşte dările la stat, aşa că are salariul poprit şi nush câte apartamente din complexul lui, RIN Residence probabil, scoase la vânzare, pare că va explica mâine, în ediţia scrisă, EvZ.

Este îndeajuns să te uiţi la Galaţi, un oraş dominat de 25 de ani de ciuma roşie pesedistă, ca să ştii cum va arăta Bucureştiul cu aceste termite. România liberă informează că nici un bloc din Galaţi nu primeşte căldură.

Primul efect pervers al tetseor de stres date de BCE băncilor europene este că acţiunile instituţiilor bancare care nu au trecut examenul scad puternic, arată Bursa.

În sfârşit, naţiunea maghiară, total lipsită de tradiţie democratică în întreaga ei istorie, în afară de ultimii 25 de ani, a găsit un motiv să protesteze contra lui Orban Viktor: Taxa pe Internet propusă de executivul acestuia. A consemnat Curierul naţional. În rest, totul e bine în Câmpia Panoniei.

O ştire a isterizat lumea, notează Naţional. Că pentru câteva zile, de pe 16 decembrie până pe 21, va fi întuneric pe pământ fără întrerupere. Poate că cine ştie ce mai face Ponta şi se lasă întunericul şase zile. Un website care dă chifle a publicat-o, presa, lipsită de subiecte, a preluat-o şi a început criza de nervi.

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share