Sisteme vedere pe timp de noapte pentru Armata Română

Share

MApN a lansat pe portalul de licitaţii online, e-licitatie.ro, o cerere de ofertă pentru sisteme vedere. Este vorba despre un anunţ de participare cu numărul 176712/01.07.2017.

Armata Română recrutează şi selecţionează rezervişti voluntari

Subiectul anunţului e achiziţionarea de echipamente de vedere pe timp de noapte. Ministerul Apărării Naţionale doreşte achizitionarea a 241 de aparate de ochire pe timp de noapte.

Sisteme vedere pentru PSL şi pentru AG-7

Aceste sisteme vedere sunt pentru puşca semiautomată cu lunetă, calibrul 7,62 mm, model 1974. Este vorba despre cunoscutul PSL, cu care ne-am întâlnit mulţi dintre cei ce am făcut armata.

De asemenea, MApN intenţionează să achiziţioneze 220 de aparate de ochire pe timp de noapte pentru aruncatorul de grenade antitanc AT AG-7 (AG-7S). Iarăşi, acesta este cunoscutul AG-7, cu care am tras la trageri în militărie.

Sisteme vedere şi pentru puşca mitralieră Kalashnikov

MApN doreşte de asemenea să achiziţioneze 220 de aparate de ochire pe timp de noapte pentru pusca mitraliera calibrul 7,62 mm, model 1964. Iarăşi, este vorba despre binecunoscutul AKM de la Kalashnikov, versiunea mitralieră, aflat în dotarea Armatei Române

Puşca mitralieră AKM este una dintre cele mai bune din lume. Armata doreşte să achiziţionete doua complete de binoclu cu telemetru laser. Tot pe post de sisteme vedere, 865 de ochelari de vedere pe timp de noapte.

Pretul estimat este de aproximativ 42,5 milioane de lei. Perioada de livrare este de 15 luni de la data atribuirii contractului.

Share