Dide, protestatar ridicat pe sus de jandarmi la protestul #Rezist

Share

Un protestatar a fost ridicat chiar acum pe sus de jandarmi la protestul #Rezist din Capitală. Iaşi, Alba Iulia, Galaţi, Oradea au avut din nou astă-seară proteste. Acest jurnalist, Cristian Mihai Dide, şi-ar fi agresat alţi colegi din presă, susţin jandarmii.

George Soros este vinovatul de serviciu al lui Liviu Dragnea

Dide a fost băgat în dubă.El este unul dintre protestatarii din Piaţa Victoriei şi proprietarul acelei dubiţe de Teleorman. Martori oculari declară că Jandarmeria a înghesuit protestatarii chiar şi în faţa DNA.

Două coloane de jandarmi, presiune pe manifestanţi, Dide reţinut

Aici a făcut două coloane de jandarmi, pentru a forţa manifetanţii să stea pe un trotuar foarte îngust. Pe aceeaşi stradă, figuranţii lui Liviu Pleşoianu, timp de trei zile, au făcut ce au dorit.

În această seară, aceeaşi instituţie a procedat cu totul altfel. Dublă măsură. Forţele de ordine mai acţionează astfel cu galeriile de fotbal.

De trei ori, în trei interesecţii, manifestanţii s-a aşezat pe caldarâm, de supărare că Jandarmeria nu le-a permis să circule pe o bandă din carosabil. Banda I a fost oricum ocupată de manifestanţi.

Cristian Mihai Dide, omul cu dubiţa, e reţinut mereu de jandarmi

La intrarea pe Bd. Ştirbei, unde este DNA, Dide, care a fost 160 de zile la protest, a fost ridicat de Jandarmerie. El este de obicei ridicat de jandarmi şi dus la secţia de Jandarmerie.

Ceea ce s-a întâmplat în această seară pare a fi o comandă de la ministrul de Interne, Carmen Dan. Aceasta este omul lui Liviu Dragnea.

Share