Şerban Nicolae a fost reprimit în PSD

Share

Apa pesedistă sânge nu se face, revine la matcă. Fostul senator Șerban Nicolae anunţă că a revenit în PSD, după ce a fost membru în conducerea PER.

Pe listele acestui partid satelit PSD a candidat degeaba, în urmă cu doi ani, pentru un nou mandat de parlamentar. Șerban Nicolae a declarat pentru DC News că este din nou membru al PSD.

„În Partidul Social Democrat. Sunt membru, practic am revenit la începutul anului. A fost o inițiativa comună și a conducerii, și a mea. Într-un fel, neplăcutul episod din 2020 nu s-a întâmplat din privința candidaturii – că nu m-am născut parlamentar, deși după trei mandate dădeam impresia că locul meu este în Parlament mai tot timpul – ci din cauza faptului că practic eram exclus din partidul la fondarea căruia participasem.

Am și acum o fotografie de la înregistrarea acestui partid la Tribunalul București, făcută pe treptele din față. Din păcate, o bună parte dintre cei care au fost prezenți acolo nu mai sunt printre noi. Mă refer la primul președinte al partidului, Oliviu Gherman, Petre Ninosu, Alexandru Lăpușan.

A fost pentru mine un punct sensibil și chiar dureros. Puteam să nu mai fiu parlamentar, s-a întâmplat în 2008. Am avut o pauză, nu am suferit. Mă întorc în profesie, profesez avocatură de peste 25 de ani acum, nici n-aș fi vrut să dau vreodată impresia că fără politică n-am vreun rost pe lume.

În același timp, însă, nu pot să fiu nici total dezinteresat. Social vorbind, mă interesează să spun o opinie, să încerc să găsesc o soluție, chiar dacă nu pot participa la luarea deciziilor”, a declarat Şerban Nicolae.

Șerban Nicolae s-a remarcat în Parlament prin numeroase reacții grobiane, fiind unul dintre cei mai înverșunați adversari ai procurorilor DNA. Recent, Șerban Nicolae a ironizat NATO, în cazul incidentului de la granița Poloniei cu Ucraina, aminteşte AK24.

Share