home EVENIMENT Sebastian Ghiţă a fost colaborator al SRI încă din anul 2004

Sebastian Ghiţă a fost colaborator al SRI încă din anul 2004

Share

Sebastian Ghiţă a fost colaborator al Serviciului Român de Informaţii din anul 2004. Un document publicat recent relevă acest lucru. Omul momentului chiar vorbește din interiorul sistemului.

În 27 august 2004, Sebastian Ghiță a semnat o declarație. Prin aceasta, a devenit colaborator al SRI. Prin documentul semnat, Ghiță acceptă verificările de securitate necesare înainte de a deveni colaborator. El oferă informații despre familie, cunoștințe și persoane aflate în sfera sa de activitate.

Sebastian Ghiţă, ascensiune cu proptele

La vârsta la care alţii îşi fac studiile, Sebastian Ghiţă făcea o avere de 100 de milioane de euro. Această avere a făcut-o cu preponderenţă pe baza a foarte multe contracte grase cu statul.

SRI trebuie să dea socoteală astăzi şi acum pentru relaţia sa cu Ghiţă şi să explice cum a fost posibil acest lucru. SRI trebuie să spună cum a fost posibil mai apoi ca acest om să ajungă ce este acum.

A scăpat el din sistem? Este necontrolabil? Este controlabil de către actanţii unui alt sistem? Care este acesta? Unde este acum ascuns acest domn? Cine sau ce îl controlează?

Este Ghiţă, aşa cum s-a afirmat deja public, gâzduit la una dintre ambasadele din Bucureşti? Este aceasta o replicare o modelului Edward Snowden? Poate că în următoarea perioadă vom ajunge să aflăm unele adevăruri.

Share