home ECONOMIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Scandal intre Gabriela Vranceanu si Cristi Boureanu

Scandal intre Gabriela Vranceanu si Cristi Boureanu

Share

Prima mea reactie este a ma intreba ce au oamenii acestia. Sunt nebuni? Cum pot sa-si piarda astfel controlul in public?

Avand in vedere ce se intampla, mai bine nu se mai intorceau pe sticla la A3 si RTV membrii PDL. A fi politician, persoana publica in general si a fi obligat sa fii prezent la astfel de exercitii de scatofagie publica este un lucru respingator.

Il inteleg pe Cristi Boureanu ca este extrem de enervat pentru tonele de substanta maronie pe care le-au mestecat cei de la Antene in ultima vreme, dar la ce-i foloseste lui daca se enerveaza si intra in jocul Gabrielei Firea?

La nimic, absolut la nimic. Ba, acum formatorii de opinie din Romania (cei mici, liderii informali din societate, nu Cristoiu, CT Popescu s.a.m.d.) se vor imparti in doua: unii vor pune accentul pe cat de mojic a fost Boureanu, iar ceilalti pe limbajul infect proferat de Gabi.

Iata aici discutia care a provocat un scandal teribil:

Eu nu ii pot intelege nici pe Gabi, nici pe Cristi Boureanu. Dezaprob atitudinea amandurora. Mi-e groaza de porcariile pe care le debiteaza public Gabriela Vranceanu Firea. Lucruri care nu suporta sticla.

Cred ca si Cristian Boureanu putea sa incerce sa-si pastreze cumpatul, pentru ca la un moment dat s-a enervat si, la faza cu “amantul”, a gresit. Vedem acum ce se intampla, din cauza felului jegos in care intelege trustul felinian sa practice presa ca propaganda politica.

Luni seara, la Stirea Zilei, cand eu eram in concert la Casa Studentilor si ma aflam in sferele inalte ale muzicii, în studio la Antena 3 au fost invitaţi Cristian Boureanu (PDL), Ludovic Orban (PNL) şi Liviu Dragnea (PSD) sa innoate in noroiul Antenelor.

Iata acum transcriptul despre care vorbim si care m-a scandalizat pur si simplu. Nu cred ca Gabi Firea mai are acum vreo legatura cu presa. Sursa acestui transcript este Mediafax:

===

Cristian Boureanu: “Dumneavoastră l-aţi întrebat pe domnul Orban cum de s-au dublat cheltuielile publice în patru ani, deşi productivitatea muncii a scăzut? (…) Domnul Orban a vorbit 10 minute şi a ţinut un speech…”.

Gabriela Vrânceanu Firea: “Domnule Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?”.

Cristian Boureanu: “Nu ştiu, am mâncat ceva la dumneavoastră, aici”.

Gabriela Vrânceanu Firea: “La toaletă?”.

Cristian Boureanu: “Ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici”.

Gabriela Vrânceanu Firea: “Chiar nu vă e jenă? Cum puteţi să vorbiţi aşa? Dumneavoastră v-aţi luat temperatura? Poate aveţi febră. Am o întrebare să vă adresez. Cine v-a spus că sunteţi băiat cu mucii-n freză a avut dreptate”.

Cristian Boureanu: “Acum mă jigniţi, sunt cumva amantul dumneavoastră?”.

Gabriela Vrânceanu Firea: “Dar amanta dumneavoastră? Mi se pare incredibil! Răspundeţi la o întrebare sau nu? N-aţi făcut niciodată afaceri cu statul, aţi ajuns milionar muncind din greu (…)”.

…………………………………………………………………………………………………………………….

Gabriela Vrânceanu Firea: Adică domnul Tăriceanu e amantul meu?

Cristian Boureanu: De unde ştiţi că vorbeam de domnul Tăriceanu?

Gabriela Vrânceanu Firea: Domnul Tăriceanu v-a spus că sunteţi băiatul cu muci în freză.

………………………………………………………………………………………………………………………..

Cristian Boureanu: “O să vă dau şi în judecată. Unu, că nu sunt milionar…”.

Gabriela Vrânceanu Firea: “Sunteţi deja dat de mine în judecată”.

Cristian Boureanu: “Minţiţi cu o neruşinare… Să vă fie ruşine”.

Gabriela Vrânceanu Firea: “Dumneavoastră sunteţi plătit de contribuabili, eu nu sunt plătită de contribuabilii de la PDL”.

Cristian Boureanu: “Dumneavoastră sunteţi plătită din bani furaţi”.

Gabriela Vrânceanu Firea: “Încă un proces. V-aţi ales cu vreo trei-patru procese”.

===

Share