home EVENIMENT Robert Negoiţă loveşte. Femeie căzută din bloc reabilitat

Robert Negoiţă loveşte. Femeie căzută din bloc reabilitat

Share

[vc_row][vc_column][vc_column_text]În Sectorul 3, Robert Negoiţă reabilitează acum 88 de blocuri. De la balustrada unuia a căzut o femeie, în altele apartamentele sunt inundate.

Disperat că se apropie funia procurorilor de par, primarul Sectorului 3 reabilitează termic tot ce mişcă în parohia sa, doar-doar va fi reales primar pentru un nou mandat în primăvara anului viitor.

Mai mult, Robert Negoiţă transmite, personal sau prin interpuşi, locuitorilor direct interesaţi din Sectorul 3, că dacă va fi reales blocurile în care stau vor fi reabilitate, altfel nu.

Dar nu totul merge perfect. O femeie de 69 de ani a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuieşte şi este în stare gravă, la Spitalul Sf. Pantelimon. Muncitorii care reabilitează termic imobilul au tăiat balustradele balcoanelor, fără să pună nimic în loc.

Femeia e stabilă, dar în stare gravă, dar stabilă. Are traumatism cranio-cerebral mediu şi un traumatism toracic, precum şi multiple fracturi. Poliţia anchetează cazul.

La câteva străzi distanţă, alt bloc în reabilitare termică, alte probleme: 60 de apartamente de pe strada Gura Vadului sunt inundate. Apa curge din tavan, peste contoare de electricitate şi lustre.

De la ultimul etaj până la parter, apa şiroieşte pe pereţi. Lucrările de reabilitare nu sunt un pericol doar pentru locatari, ci şi pentru muncitorii ce se plimbă pe şantier în haine de stradă.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a vizitat şantierul ieri şi le-a promis locatarilor o soluţionare. Astăzi, într-o postare pe Facebook, îşi cere scuze oamenilor şi spune că legea trebuie schimbată, astfel încât firmele neserioase să nu mai participe la licitaţii:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Aha, deci mesajul este: legea e de vină, firmele sunt neserioase. Probabil că aceste firme neserioase sunt altele decât firmele rudelor şi interpuşilor fraţilor Negoiţă

Într-un răspuns pentru TVR, reprezentanţii primăriei susţin că, de fapt, constructorii sunt direct răspunzători pentru daune şi trebuie să intervină dacă apar probleme.

În Sectorul 3 sunt în reabilitare termică 88 de blocuri.

– See more at: http://m.stiri.tvr.ro/article/67863#sthash.49n3ASBr.dpuf

Citeşte şi
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, îl atacă deja pe liderul PSD, Liviu Dragnea, după eşecul
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu i-a transmis pe Facebook primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al
Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat
Robert Negoiţă a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului General în dosarul de
Avem rezultatele celor două exit-poll-uri. Cel al CURS Avangarde are rezultate apropiate cu cel de
Există atât de multe cazuri de corupţie în care ar fi implicat Robert Negoiţă, încât
Dezastrele primarului Sectorului3, Robert Negoiţă, se văd cel mai bine în felul în care a
Duminică sunt alegeri locale şi Robert Negoiţă e dat favorit. Dar Sectorul 3 este devastat
Curtea de Conturi demască ilegalităţile comise de Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, pe artera Unirii
După ce a concurat fără să aibă concurenţă, Liviu Dragnea a fost ales preşedinte fără
Share