VIDEO DE COLECŢIE Ioan Oltean îi dă limbi scârboase lui Iohannis

Share

Ioan Oltean, supranumit Neluţu Mexicanu’, este un lingău celebru al oricui e la putere în partidul său, în România şi în lume.

În clipul video de colecţie pe care l-am postat aici, Klaus Iohannis este îmbăloşit din cap până în picioare de Oltean, preşedinte al filialei PNL Bistriţa.

Jenantele laude scârboase ale lui Ioan Oltean sunt urlate strident, Neluţu Mexicanu’ afirmând că Iohannis este un bărbat frumos, pe care femeile vor să îl atingă.

Oltean, transcript:

Îndrăzniţi, domnule preşedinte! Îndrăzniţi şi cuceriţi poporul acesta, pentru că are nevoie de un preşedinte ca dv. Uitaţi-l! Este omul, are profilul de preşedinte: înalt, frumos, deştept. Şi cinstit!(…) Fiţi… apropiat. Oamenii simt nevoia să vă vadă!

Femeile simt nevoia să vă atingă, sunteţi un bărbat frumos, domnule preşedinte! Râdeţi, că, atunci când râdeţi, se deschide… în faţa dumneavoastră… luminaţi! Femeile şi oamenii au nevoie de lumina pe care o degajaţi… uitaţi-vă la doamne, cuceriţi-le! Ele dau preşedintele României!

Aşa ceva… Ioan Oltean este acelaşi individ dubios care a îndrăznit să afirme că presa scrisă din România trebuie şi ea să aibă un organism precum CNA, ca şi presa audio-vizuală.

Lucrurile nu se opresc aici. Oltean a opinat, în luna septembrie a anului 2011, că i se pare exagerat faptul că Regele Mihai se va adresa Camerelor reunite ale Parlamentului, spunând: “Dacă mâine vine regele Cioabă şi ne cere acelaşi lucru?“.

Vorba poetului:

Din limbi sârboase născutu-s-a pedanteria
Iar toate trebuiau să poarte-un nume: România.
Ea n-are nici o vină că-i aşa.
Hai s-o scăpăm de toat-această iamă rea.

Share