home EVENIMENT Robert Negoiţă a pus borduri, betoane, pavaje ilegal

Robert Negoiţă a pus borduri, betoane, pavaje ilegal

Share

Curtea de Conturi demască ilegalităţile comise de Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, pe artera Unirii – Alba lulia, dar și a altor activități prin care s-a organizat, practic, risipa banului public.

În campania electorală pentru alegerile locale din 2012, Robert Negoiţă a fost cel care l-a acuzat vehement pe primarul de atunci de la Sectorul 3, Liviu Negoiţă, pentru că ar fi risipit banii publici ai Primăriei pe lucrări exorbitante, inutile şi pentru ar fi furat.

Nimic din acele acuze nu s-a verificat în timp. Liviu Negoiţă nu este urmărit penal în prezent de procurori în nici un dosar. În schimb, Curtea de Conturi, condusă de un apropiat al partidului din care face parte celălalt Negoiţă, îl mursecă efectiv pe actualul primar.

Robert Negoiţă a cheltuit ilegal fonduri publice pentru a betona artera Unirii – Alba Iulia. 64% din suma contabilizată (32,199 milioane de lei) a fost alocată lucrărilor ilegale de pe această arteră, majoritatea pentru borduri și betoane.

Sectorul 3 a cheltuit, între anii 2010 și 2014, peste o sută de milioane de lei anual pentru amenajarea peisagistică și întreținerea spațiilor verzi (între 184,33 milioane de lei în 2011 și 120,18 milioane în 2014).

După cum e observă, vinovăţia ar putea fi împărţită, ca şi ilegalităţile, între cei doi adversari politici. Rămâne de văzut la ce concluzii ajung procurorii.

Utilizarea fondurilor de la bugetul local, în baza comenzilor emise de Sectorul 3 către ADPB SA, s-a localizat,în principal, pe lucrările ilegale, a căror efectuare Robert Negoiță a dispus-o pe bulevardul Unirii, pe ambele aliniamente dintre magazinul Unirea și Piața Alba Iulia.

Numai pe această lucrare ilegală, Negoiță II a cheltuit aproape 27% din toate sumele risipite, în mare parte, în 2014, pe întreținerea de spații verzi.

Citeşte şi
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, îl atacă deja pe liderul PSD, Liviu Dragnea, după eşecul
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu i-a transmis pe Facebook primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al
Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat
Robert Negoiţă a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului General în dosarul de
Avem rezultatele celor două exit-poll-uri. Cel al CURS Avangarde are rezultate apropiate cu cel de
Există atât de multe cazuri de corupţie în care ar fi implicat Robert Negoiţă, încât
Dezastrele primarului Sectorului3, Robert Negoiţă, se văd cel mai bine în felul în care a
Duminică sunt alegeri locale şi Robert Negoiţă e dat favorit. Dar Sectorul 3 este devastat
În Sectorul 3, Robert Negoiţă reabilitează acum 88 de blocuri. De la balustrada unuia a
După ce a concurat fără să aibă concurenţă, Liviu Dragnea a fost ales preşedinte fără
Share