home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(rilor). Anca Constantinescu nu recunoaşte licitaţia Adevărul

Revista pres(rilor). Anca Constantinescu nu recunoaşte licitaţia Adevărul

Share

Anca Constantinescu, fost parlamentar PDL, supranumită “Deputata Ciocu’ Mic”, a declarat că nu recunoaşte licitaţia prin care a câştigat două dintre mărcile Adevărul Holding, nu va plăti banii şi spune că licitaţia a fost o escrocherie.

CDep

Salariaţii de la Giga TV şi-au primit o parte din bani. De ce? Pentru că el poate. Sunt curios dacă mi se va adeveri interpretarea. Acum câteva zile am spus că, atunci când Pinalti a ajuns la concluzia că şi-a atins scopul electoral, adică va fi reales primar, a tras heblul la televiziunea sa, pe care a iniţiat tratativele de vânzare. Cumpărătorii: Victor Becali şi Gică Popescu. Salariaţii: fără loc de muncă.

OTV a obţinut în justiţie şi suspendarea de către Consiliul Naţional al Audiovizualului a înjumătăţirii licenţei de emisie.

EvZ: Cum l-au boicotat pe Mihai Gâdea transformatoarele PDL-iste “La şefia ţării se află USL, alianţă din care face parte şi Antena 3 a lui Mihai Gâdea.
Cum de-a fost posibil în aceste condiţii ca lui Mihai Gâdea să i se întrerupă lumina în exerciţiul triplei sale funcţiuni: de moderator, de director şi de biograf al lui Dan Voiculescu? Răspunsul ni-l dau strigătele scoase zilnic de Sorin Roşca Stănescu şi Cornel Nistorescu, doi cronicari pripăşiţi la curtea lui Crin Antonescu: USL n-a pus mâna încă pe toată puterea! Aţi înţeles de ce i s-a întrerupt lui Mihai Gâdea lumina? Pentru că transformatoarele sunt în continuare PDL-iste. Nu-i nimic. Le schimbă el naşul Victor Ponta cu transformatoare USL-iste!”

Share