Revista presei. Vedetele Ponta, Dan Diaconescu şi Oltchim

Share

AdevărulReţeaua furnizorilor Oltchim, o necunoscută pentru Ponta “Premierul crede că piroliza preluată de la Arpechim este suficientă pentru combinatul vâlcean, dar instalaţia nu poate funcţiona fără materii prime de la Piteşti”

Acru.ro

BursaCacealmaua de la Oltchim Dan Diaconescu, într-o operaţiune de tip SRI, fără SRI “Dan Diaconescu nu a fugit din ţară, ci se află în Spania, ca să facă rost de bani de la finanţatorul rus, conform corespondentului nostru israelian, care deţine strânse legături la Madrid, astfel că, probabil, Victor Ponta s-a pripit când a declarat că D.D. nu are banii”

România liberăMinistrul trei în unul. Cepoi este acuzat că şi-a dat 42.000 euro din fonduri UE “Vasile Cepoi şi-ar putea pierde postul după ce ANI l-a acuzat de deturnare de fonduri europene şi conflict de interese. Dezvăluirea vine pe fondul deciziei Bruxelles-ului de a îngheţa finanţarea proiectelor POSDRU din cauza numărului mare de fraude cu banii UE. Mii de proiecte sunt deja în pericol şi sute de mii de persoane vor fi afectate”

CurentulGuvernul Ponta, cocoșat sub falsurile miniștrilor “Mitomania lui Victor Ponta, probată din plin după preluarea funcției de premier, s-a extins rapid asupra întregului guvern, miniștrii noului cabinet declanșând o adevărată întrecere în comiterea de falsuri, unele mai grosolane decât altele, nu numai în CV-uri, ci și în alte documente oficiale”

Curierul naţionalMai luăm banii pentru resurse umane? “Marius Bostan, FNTM: Sunt afectate organizaţii publice şi private, şi cel mai grav sunt puse în pericol obiectivele tuturor proiectelor din cadrul POSDRU. Ovidiu Nicolescu, CNIPMMR: Nu s-au respectat integral toate procedurile în cadrul POSDRU, statul nu şi-a onorat contractele care le-a făcut cu beneficiarii. Radu Onofrei (ACRAFE): Ar trebui să existe un plan care se implementează şi nu doar se pune pe hârtie

EvZCaracatiţa intereselor de la Iaşi. Un ministru şi profesori universitari cercetaţi de DNA “Inspectorii ANI şi procurorii de la DNA au descoperit că ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi şi câţiva profesori universitari din Iaşi sunt implicaţi în acte de corupţie. Ei fac parte dintr-un grup ce gravitează în jurul lui Relu Fenechiu, influent lider PNL”

GândulCrin Antonescu nu-l recunoaşte pe Traian Băsescu drept preşedinte: Nu voi mai vorbi niciodată cu Băsescu în această calitate “Cu Traian Băsescu în calitate de preşedinte al României şi recunoscându-i această calitate, eu nu voi vorbi niciodată. Voi respecta o lege care este adoptată în România şi promulgată de preşedinte, nu este vorba de actele formale, este vorba de faptul că la nivelul relaţiilor politice nu recunosc legitimitatea acestui preşedinte”

PutereaBuzoianu-CSA, pe făraş. Poliţistul pensionar, plasat şef peste asigurări, tras la fund de matrapazlâcurile fiului “Zilele lui Constantin Buzoianu în fruntea Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) par a fi numărate. Chemat, ieri, la şedinţa comună a Comisiilor de buget-finanţe din Senat şi Camera Deputaţilor, unde trebuiau discutate rapoartele de activitate a CSA pe 2010 şi 2011, Buzoianu a dat bir cu fugiţii”

Share