Revista presei. Vantu vanator

Share

Curentul: Vîntu vânător, Ursu vânat, siliconata Stancu şi Realitatea TV – în cap “În data de 15 februarie s-au zguduit cerurile. Nu mai puţin de două evenimente majore s-au petrecut în aceeaşi zi – mai mult sau mai puţin întâmplător.”

foto: Aceros de Hispana – The Good Hunter Decalogue

fotoinfo: “Don`t drink spirits before or during the hunting. Be responsable”

Bursa: CONTRABANDA CU BENZINĂ Un scandal mai mare decât cel al ţigărilor “În lumea contrabandei, ţigările sunt o afacere măruntă faţă de benzină, a semnalat fostul ministru al finanţelor Sebastian Vlădescu, solicitat de noi în subiectul evaziunii fiscale.”

Adevarul: Trafic de ţigări sub protecţia unor poliţişti “Arestarea a şase poliţişti din Deta, Moraviţa şi Foeni scoate la iveală că transporturile de contrabandă erau însoţite de maşini cu girofar. Procurorii care investighează traficul cu ţigări în vestul ţării susţin că mai mulţi poliţişti protejau atât transportul cât şi distribuţia ţigărilor de contrabandă”

EvZ: Sindicaliştii se toarnă între ei la Parchet “În ultimele luni, lideri sindicali din poliţie şi vamă s-au acuzat reciproc nu doar de corupţie, ci şi că ar fi furat sume frumuşele din contribuţiile celor pe care-i reprezintă. Iar o parte dintre aceste acuzaţii s-au transformat în dosare penale care-i vizează pe toţi cei care s-au încumetat să treacă pragul Parchetelor pentru a-şi “anihila” adversarii în lupta sindicală”

Curierul national: Unde mai trebuie umblat la Codul Fiscal în 2011 “Peter de Ruiter (PwC): Este mare nevoie de introducerea unui regim de holdinguri în România. ”Firmele care fac parte dintr-un grup  ar trebui să îşi consolideze profiturile şi pierderile şi să nu mai plătească impozitele separat”. MFP:  Guvernul are în vedere reducerea CAS şi diminuarea numărului formularelor depuse”

Share