home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Tokes Laszlo, spion plătit de servicii străine

Revista presei. Tokes Laszlo, spion plătit de servicii străine

Share

Curentul: Adjunctul lui Iulian Vlad: Tokes a semnat chitanţe că a primit bani pentru spionaj Gen. Gianu Bucurescu: “În legătură cu Timişoara ştiu că îl aveam în atenţie pe pastorul Laszlo Tokes ştiind că este în servicii străine. Au fost prinşi la graniţă cetăţeni cu chitanţe semnate de Tokes. S-a prezentat, în septembrie, cazul lui Ceauşescu, el a spus că nu e cazul să se ia măsuri, a rămas în atenţie pe linie informativă. De caz s-au ocupat, concret, cei de la culte. Apoi în zilele premergătoare zilei de 17 decembrie, şeful securităţii din Timişoara m-a informat în legătură cu zarva creată prin masura luată de cultul său de a-l muta din parohie, nemulţumirea enoriaşilor”

flamuraverde

Romania libera: Moş Gerilă a fost instrumentul prin care comuniştii au vrut să înlăture rolul religiei din tradiţii. Povestea impostorului Moş Gerilă “Un «moş» atletic, proletar, cu pieptul dezgolit, ţinând în mâna dreaptă «Noua istorie a României». Aşa era ilustrat Moş Crăciun de un ziar în 1947. Erau practic ultimele zile ale moşului, aşa cum îl ştiau românii. Doi ani mai târziu, acesta era înlocuit definitiv de comunişti cu Moş Gerilă”

Adevarul: USL a scăzut cu 13% în Bucureşti “Opoziţia ar obţine 50,8% în Capitală în decembrie, faţă de 63,3% în noiembrie. USL conduce în preferinţele bucureştenilor cu 50,8% din voturile celor care s-ar prezenta la alegerile parlamentare, potrivit sondajului pe luna decembrie, realizat de IMAS la comanda ziarului Adevărul”

Puterea: Culisele relaţiei Putere-Opoziţie “Liderii senatorilor PDL şi PSD au făcut mărturisiri cu privire la relaţia dintre cele două formaţiuni din sesiunea legislativă care tocmai a trecut”

Curierul national: Probleme pentru Orange, Vodafone şi Cosmote: ANCOM licitează frecvenţele Ministerului Apărării “Acestea vor fi incluse în licitaţia pentru frecvenţele radio disponibile din benzile 900 şi 1.800 MHz, care sunt utilizate în prezent de operatorii GSM. Licenţele celor trei mari furnitori de telecomunicaţii au fost prelungite până la 31 decembrie 2012. Pentru această favoare, Orange şi Vodafone vor plăti statului câte 6,4 milioane de euro fiecare”

Fin.ro: Cat de sacaitoare vor fi SMS-urile comerciale in 2012 “SMS-urile vor reprezenta anul viitor in continuare baza a peste trei sferturi din campaniile de marketing mobil, se arata in raportul privind tendintele in mobile marketing in 2012”

Bursa: R. Moldova nu va semna un contract cu Gazprom până la sfârşitul anului “Republica Moldova nu va semna un nou contract de livrare a gazelor cu Gazprom până la sfârşitul anului, deşi actualul acord expiră la 31 decembrie”

Gandul: SUA vor ataca Iranul dacă programul nuclear al acestei ţări va depăşi anumite “linii rosii” “Administraţia Barack Obama a oferit asigurări Israelului, în secret, că SUA vor ataca Iranul dacă programul nuclear al regimului islamist va depăşi anumite “linii roşii”, Washingtonul încercând să blocheze o acţiune militară unilaterală a statului evreu, scrie The Daily Beast, citată de Ynetnews”

Share