home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Suntem ca înainte de integrarea în UE

Revista presei. Suntem ca înainte de integrarea în UE

Share

EvZ: Puciul USL ne-a întors în timp 5 ani în 2 luni. Parlamentul ignoră cererile Comisiei Europene “Noua Putere şi lovitura ei de stat ne-au adus în 2007, înainte de intrarea în UE. Nu mai respectăm nici măcar criteriile de stabilitate politică şi de democraţie care se cer oricărui stat candidat”

Dacia Club

Curentul: Ponta și USL respectă deciziile Curții Constituționale doar în scrisorile către Bruxelles “Angajamentele luate de premierul Victor Ponta la Bruxelles, sunt doar pentru urechile demnitarilor europeni, sensibile la cuvinte precum democrație, justiție, stat de drept . Pe Victor Ponta nu l-a durut deloc mâna să scrie o scrisoare ”

Adevărul: CCR şi-a cam recăpătat atribuţiile “Astfel, magistraţii constituţionali au competenţa să soluţioneze acele hotărâri care afectează valori şi principii constituţionale”

Puterea: Barroso, echilibrat “Contestarea la nivel politic a unor decizii judiciare, subminarea Curții Constituționale, răsturnarea unor proceduri stabilite și eliminarea unor mecanisme-cheie prin care puterile în stat exercită controlul asupra activității celorlalte puteri pun sub semnul întrebării angajamentul Guvernului de a respecta statul de drept și independența controlului jurisdicțional. În special, Comisia este extrem de îngrijorată de informațiile privind manipulările și presiunea care afectează instituțiile și membrii sistemului judiciar”

Bursa: Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso: “Rivalitatea politică nu justifică încălcarea principiilor democratice” “Angajamentele luate recent, în scris, de premierul Victor Ponta sunt salutate de către Jose Manuel Barroso, dar domnia sa subliniază că implementarea lor va fi monitorizată îndeaproape şi un nou raport va fi prezentat la sfârşitul acestui an”

Gândul: Băsescu, enervat de “golanii din presă” care-i atacă la televizor pe “intelectualii de marcă ai ţării” “Am văzut cum intelectuali de marcă, minţi strălucite, erau încinşi în fiecare seară de golanii din presă pentru că nu gândeau ca ei. Şi când spun golani sunt conştient de sensul acestui termen”

România liberă: Procurorii cer 20 de ani de închisoare pentru Patriciu “Patriciu este  acuzat de spălare de bani, înşelăciune, manipularea pieţei şi delapidare”

Curierul naţional: Loteria, în pragul insolvenţei “Alexandru Ghiţă: Situaţia nu e deloc roz. Fostele conduceri ale Loteriei Române s-au axat pe cheltuirea banilor, prin achiziţii supraevaluate. Marea bubă din situaţia financiară a Loteriei este contractul încheiat cu un grup de firme din Grecia. ANAF a sesizat DNA încă din 2007 asupra contractelor încheiate cu Intracom – firma-mamă, Intralot Holdings International Ltd. – un off-shore din Cipru, şi Lotrom SA din Bucureşti”

ZF: Cinteză, BNR: Avem încă masca de oxigen pe faţă; de-abia din a doua jumătate a lui 2013 trecem la salon “Cred că încă suntem cu masca de oxigen pe faţă. Nu sunt optimist de felul meu. Dar sper să trecem cu bine de 2012 şi din a doua parte a lui 2013 să trecem la «faza de salon». Nu cred că va fi cazul să luăm vreo măsură de stabilizare a vreunei bănci până la sfârşitul anului 2012 şi nici nu cred că vom avea falimente. Dar totul depinde de capacitatea băncilor de a-şi adapta modelele de business”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Share