home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. SOV, blocat in Romania

Revista presei. SOV, blocat in Romania

Share

Curentul:
Curtea de Apel i-a interzis lui SOV sa parasesaca Romania. “Sorin Ovidiu Vîntu nu are voie să părăsească ţara, pe toată durata procesului de favorizare a infractorului  Tribunalul Bucuresti, a hotărat Curtea de Apel Bucureşti care a menţinut decizia instanţei inferioare privind prelungirea acestei măsuri şi pe durata cercetării judecătoreşti. Hotararea este definitiva.”

FOTO: Antena 3
FOTOINFO: Au inceput sa se prefigureze gratiile

Gandul: Interviu cu fondatorul WikiLeaks Julian Assange, live pe The Guardian. despre declaraţia lui Tom Flanagan, consilier al premierului Canadei, “cred că Assange ar trebui asasinat”: “Este adevărat că dl Flanagan şi alţii au făcut aceste declaraţii grave şi ar trebui puşi sub acuzare pentru instigare la omor”

Romania libera: WikiLeaks este hăituită pe Internet de autorităţi. “Wikileaks.org a fost probabil cel mai căutat site de pe internet în ultima săptămână. Jurnalişti, guverne, amatori de teorii conspiraţioniste şi oameni simpli din întreaga lume au încercat să acceseze documentele făcute publice de organizaţia condusă de Julian Assange, un fost matematician şi informatician transformat în jurnalist şi activist, căutat de Interpol (e drept, pentru o acuzaţie de viol), urât şi pus la zid de majoritatea politicienilor americani.”

Ziarul financiar: Telegramele WikiLeaks revendică prima victimă politică: Şeful de cabinet al Externelor din Germania. “Documentele secrete publicate de WikiLeaks în ultima săptămână au făcut prima victimă în clasa politică din Germania în persoana lui Helmut Metzner, şeful de cabinet al ministerului de Externe, care a recunoscut că a furnizat informaţii ambasadei americane în timpul negocierilor pentru formarea guvernului de anul trecut, scrie The Guardian.”

Curierul national: Patronatele nu sunt susţin modificarea Codului Muncii. “Reprezentanţii patronatelor şi cei ai sindicatelor s-au întâlnit, ieri, la Ministerul Muncii cu ministrul de resort pentru a discuta despre modificarea Codului Muncii.”

Capital: Bătălie pe piaţa cartelelor: Orange şi Vodafone asaltaţi de Cosmote. “Principalii operatori de telefonie mobilă de la noi încearcă să îşi menţină şi să crească baza de clienţi cu oferte din ce în ce mai avantajoase, însă atunci când vine vorba de promoţiile la cartele, Orange şi Vodafone, numărul unu, respectiv numărul doi de pe piaţa locală telecom, nu se pot compara cu grecii de la Cosmote.”

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share