home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Rus îl dă pe Şova pe mâna DNA

Revista presei. Rus îl dă pe Şova pe mâna DNA

Share

Ioan-RusIoan Rus îl predă pe Dan Şova la DNA! “Se strânge laţul anchetei DNA în jurul lui Dan Şova, iar acest lucru îl ştie foarte bine şi fruntaşul pesedist, mai ales după ce premierul Victor Ponta l-a lăsat din braţe. Iar după ce a fost nevoit să părăsească şefia Ministerului Transporturilor, Şova a clacat psihic, având ieşiri publice de o virulenţă cel puţin ciudată” (Naţional)

Dan Voiculescu a fugit de la propria conferință de presă “Voiculescu vine astăzi la Curtea de Apel pentru ultimele declarații înainte de verdictul final al judecătorilor în dosarul ICA. Mogulul Dan Voiculescu a susținut, ieri, o conferință de presă, în care, într-un mod halucinant, a refuzat să vorbească despre dosarele în care este cercetat. Ba, mai mult, a fugit, literalmente, înainte să răspundă la întrebările puse de reporteri” (EvZ)

Liderii UDMR riscă dosare penale pentru trădare “Conform art. 394 din Codul penal, trădarea reprezintă fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului” (Curentul)

Mai are PSD nevoie de UDMR? “Față de momentul cooptării UDMR în guvern, datele ecuației s-au schimbat în favoarea social-democraților, grație lui Dan Diaconescu și Călin Popescu Tăriceanu. Cât despre prezidențialele din toamnă, asocierea cu UDMR ar putea fi cu dublu tăiș pentru PSD” (România liberă)

Marş PMP în Capitală, la doi ani de la suspendarea lui Băsescu! “Partidul Mişcarea Populară a organizat duminică, la doi ani de la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, un marş, în frunte cu liderii formaţiunii, aceştia purtând un banner pe care scrie “Ponta – demisia”. Marşul s-a încheiat în jurul orei 13.00, preşedintele PMP, Elena Udrea, spunând că oamenii au venit pentru a arăta că nu doresc să se repete ceea ce s-a întâmplat în vara lui 2012” (Cronica română)

MRU şi Udrea, în război pe blogurile Adevărul “Războiul politic dintre Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea s-a mutat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe platforma de bloguri Adevărul, unde protagoniştii au creionat în culori sumbre tabloul carierei politice a celuilalt” (Adevărul)

Predoiu pedalează pentru 2019, Iohannis pentru 2014. SUA ne arată cum se face politică “În concepţia Administraţiei SUA, relaţia cu Ion Iliescu a fost catastrofală, cea cu Emil Constantinescu – satisfăcătoare, iar cea cu Traian Băsescu, bună” (Puterea)

Se stinge era ţigaretelor din tutun în UE? “Tot mai mulţi producători de ţigări din tutun încearcă să intre pe piaţa e-ţigaretelor, investind miliarde de dolari în această industrie şi în cercetare. Alte mari companii încheie acorduri în vederea cumpărării de acţiuni de la marii producători de ţigarete electronice. Medicii specialişti avertizează însă că doar e-lichidele atestate sunt sigure pentru consum, nu şi cele introduse fraudulos sau contrafăcute” (Curierul naţional)

Nori negri deasupra Erste Group din cauza României şi Ungariei “Erste Group Bank (EBS), acţionarul majoritar al BCR, a anunţat, săptămâna trecută, că se aşteaptă la o pierdere netă de 1,4 – 1,6 miliarde de euro, pentru acest an, pe fondul creşterii cu 700 de milioane de euro a costului riscului în România şi Ungaria” (Bursa)

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share