Revista presei. ROVIGO, administrator vântos la Realitatea

Share

Curentul: ROVIGO, administratorul judiciar al Realitatea Media, este fosta firmă a avocatului lui Vîntu, Viorel Roş “Firma Rovigo a fost înfiinţată chiar de către actualul avocat al lui Sorin Ovidiu Vîntu, Viorel Roş, alături de securistul asumat al lui Dan Voiculescu, Vasile Căciulă – Deleanu”

ZF

Puterea: Albă ca Zăpada are 2.000 de semnături Mihail Neamţu: “În mai puțin de zece zile am strâns peste 2.000 de semnături, dar numărul acestora crește în fiecare zi. Am fost supuşi şi unor atacuri internautice, suntem parodiaţi şi calomniaţi cu sete. N-am iniţiat nici o campanie de strângere a adeziunilor. Semnăturile vin spontan, direct pe site”

EvZ: “Castrarea” ANI, obiect de negociere pentru UDMR “UDMR negociază dur cu PDL schimbarea legilor electorale. Cum maghiarii nu sunt avantajaţi nici de trecerea la votul uninominal pur şi nu sunt încântaţi nici de planul reoganizării teritoriale, aceştia încearcă să determine PDL să renunţe la aceste proiecte apelând la propriile metode”

Curierul national: Se schimbă relaţia şef-angajat? “Companiile se orientează către noi strategii, dar nu au reuşit să renunţe de tot la vechile metode. Ideea de a pune biciul pe salariaţi este o soluţie temporară care poate da rezultate doar pentru câteva luni. Managerii ar trebui să-şi îndrepte atenţia către instruirea zilnică a angajaţilor pentru ca aceştia să fie productivi ”

Romania libera: Ucraina. Fostul premier Iulia Timoşenko a fost condamnată la şapte ani de închisoare. Pericol în relaţia Kiev-UE. Moscova aşteaptă “Verdictul dat ieri împotriva lui Timoşenko pune Uniunea Europeană într-o situaţie delicată: pe de o parte, aceasta nu poate accepta rezultatul unui proces pe care mai mulţi lideri europeni l-au clasificat drept unul „politic”; pe de altă parte, o reacţie prea violentă ar putea arunca Ucraina în braţele deschise ale Rusiei”

Gandul: Parlamentul slovac a respins consolidarea Fondului european de stabilitate financiară “Deputaţii slovaci au respins marţi seară consolidarea Fondului, decizia acestora riscând să agraveze criza datoriilor în Uniunea monetară. “Dintre cei 124 de deputaţi prezenţi, 55 au votat pentru, nouă au votat împotrivă şi 60 nu au votat deloc”, a declarat vicepreşedintele Parlamentului, Pavol Hrusovsky”

Bursa: Sistemul bancar din Zona Euro se blocheaza “Băncile comerciale din Europa nu mai au încredere unele în altele, sus-pectându-se, ele însele, că s-ar putea prăbuşi (cum enorma bancă comercială franco-belgiană Dexia a făcut-o, deja, afectând două state dintr-o singură lovitură), o îngrijorare care le face să nu-şi mai împrumute bani, blocând piaţa interbancară europeană”

Fin.ro: Roubini – noua recesiune, inevitabila “Economiile avansate ale lumii se indreapta cu pasi repezi spre o noua recesiune, care nu va putea fi evitata sub nicio forma, indiferent daca haosul din Europa va continua sau nu”

Share