home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Remanierea, pe tapet

Revista presei. Remanierea, pe tapet

Share

Gandul: Posibilă întâlnire Boc-Băsescu marţi seară. Remanierea – ţinută la secret până miercuri. Boc le-a cerut pedeliştilor să aibă puţină răbdare. Surse participante la discuţia Biroului Permanent au precizat pentru Gândul că tema remanierii a fost încheiată la fel de brusc precum a început.

FOTO: RealKafka

“Prezentarea evaluării miniştrilor trebuie să aibă şi rezultate! Nu mai putem amâna remanierea, presiunea este prea mare”, i-a spus Turcan premierului, Boc aprobând evaziv. Nici un nume nu a fost însă rostit şi nici măcar o aluzie nu a fost adusă, în privinţa numărului miniştrilor care ar urma să părăsească executivul.”

Bursa: Remanierea nu influenteaza cursul. “Cursul nu fost influenţat în niciun fel de ştirile privind şedinţa de mâine a Guvernului, în care activitatea miniştrilor va fi pusă sub lupă, iar analiştii nu văd motive pentru ca moneda euro să sară din evoluţia sa normală.”

Romania libera: Dan Diaconescu: După Boc, premier va fi Petru Filip. “Dan Diaconescu a dezvăluit luni seară cine va fi, în opinia sa, următorul premier al României. Patronul OTV a servit “ştirea senzaţională” în emisiunea “Ora de Foc” de la Realitatea TV, şi a spus că preşedintele Băsescu va lua decizia de a instala un Guvern de tehnocraţi, în cazul în care va exista o remaniere.”

Puterea: Partidul Albei ca Zăpada ar putea câştiga alegerile din 2012. “Consilierului preşedintelui Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, a anunţat ieri că partidul lui Dan Diaconescu a juns în sondaje la 20% şi lasă să se înţeleagă că sunt şanse ca un viitor partid ar putea fi dominant la alegerile din 2012.”

Evenimentul zilei: Haos la plata contribuţiilor la fondul de sănătate. “Cei care au carte de muncă şi drepturi de autor, dar şi studenţii care au colaborări ori cei care trăiesc din chirii sunt obligaţi să cotizeze la sănătate.”

Financiarul de Iasi: Statul vrea plata retroactivă pe cinci ani a contribuţiilor la sănătate. “Romanii care au avut, in ultimii cinci ani, venituri din activitati profesionale si care nu au avut si un contract de munca, vor trebui sa plateasca, retroactiv, contributiile la asigurari de sanatate.”

Financiarul: Site-urile ministerelor sunt pline cu anunturi de angajare. “Guvernul da afara „direct-productivii” si angajeaza consilieri si experti. Asa se explica de ce, in pofida concedierilor din sistemul bugetar, cheltuielile cu salariile continua sa creasca”

Curierul national: Cât de periculoasă este austeritatea bugetară? “Un profesor de la Harvard spune că România s-ar putea “clătina” din cauza măsurilor de consolidare bugetară”

Adevarul: Faimosul laptop NX 90 nu va fi lansat la Bucureşti, întrucât a fost furat. “Laptopul NX 90 nu va mai fi lansat oficial la Bucureşti, la data de 1 septembrie, întrucât a fost furat. Hoţii nu au fost încă identificaţi.”

Curentul: Vodafone le zice pre limba masonilor. Mesaje masonice ascunse în promovarea Vodafone. “O nouă campanie publicitară a companiei Vodafone ne-a atras atenţia prin utilizarea stranie a unei consacrate formule masonice. În străinătate, compania Vodafone a mai fost implicată în câteva rânduri în dezbateri publice pornite de la speculaţii cu privire la logo-ul firmei şi unele campanii publicitare ce fac trimiteri ezoterice şi reiau formule iniţiatice utilizate în sfera masoneriei”

Ziarul financiar: Staţiunea Terra este o simplă promisiune în şirul anunţurilor „fantastice“ din turism. “Investitorii străini care au cumpărat teren în apropiere de comuna 23 August, unde a fost anunţată staţiunea turistică all-inclusive pe 50 de hectare Terra, susţin că în următorii ani nu vor dezvolta niciun resort turistic în această zonă şi că, deşi a existat un plan de investiţii la momentul achiziţionării terenului, în prezent totul rămâne la stadiul de plan.”

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share