home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Recesiune si in 2011

Revista presei. Recesiune si in 2011

Share

FMI crede că economia nu scapă nici în 2011 de recesiune, conform Ziarului financiar. Pentru 2010, noile prognoze indică scăderea PIB cu 1,5-1,8%, iar pentru 2011 cu 0,5%.

Bursa anunta ca speculatorii au prins gustul cerealelor. Din cauza inundaţiilor şi a ploilor din ultima vreme, producţiile agricole de cereale au fost puternic diminuate, dar fermierii noştri au găsit o oportunitate să-şi reducă din pierderi, profitând de climatul internaţional în care preţurile la cereale au explodat din cauza secetei din Rusia şi Kazahstan.

Curierul national informeaza ca Băsescu a purtat discuţii cu membrii CSM pe tema Raportului Comisiei Europene. Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Florica Bejinaru, a declarat, ieri, după discuţiile cu şeful statului, că a fost o întâlnire constructivă, între membri care au acelaşi scop, ridicarea monitorizării, precizând că Traian Băsescu nu a făcut reproşuri. Doamna Florica, doamna Florica, vorbiti ca la comitetul de partid…

Evenimentul zilei o citeaza pe Elena Udrea spunand ca nu exclude candidatura la Primaria Generala. Noua şefă a PDL Bucureşti admite că s-ar înscrie în cursă pentru Primăria Capitalei, dar spune că susţine “o competiţie internă pentru toţi doritorii”.

Gandul anunta ca majoritatea românilor l-ar demite pe Băsescu, pedeliştii au dat cu capul de pragul de jos. Cezar Preda cere schimbarea urgentă a lui Boc. Eu am o singura problema cu sondajul IPP: ce e aia referendum pentru demiterea presedintelui?

Si Cristian Preda, citat de Romania libera, sustine ca Guvernul Boc ar trebui schimbat, întrucât partidul a ajuns să se prăbuşească în sondaje.

Adevarul sustine ca oasele Ceauşeştilor sunt măcinate pentru ADN. Si nu putem rata putina scatofilie jurnalistica: “ADN-ul lui Nicolae Ceauşescu ar putea fi extras mai uşor decât cel al consoartei sale, întrucât osemintele sale au stat într-un teren mai uscat”. Amatorii se pot dedulci in voie cu amanunte picante pe website-ul publicatiei.

In tara in care un fost dictator e dezgropat, ca sa se convinga rudele sale ca este el, studentii, conform Financiarul, ajung de pe bancile facultatilor direct in somaj. 52% nu isi gasesc un job nici dupa 6 luni.

Share