home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Realitatea ii face temenele lui Boc

Revista presei. Realitatea ii face temenele lui Boc

Share

Curentul: Realitatea lui SOV îi face temenele lui Boc, via Tatulici. “Încolţit din toate părţile şi conştient că nu poate face mai nimic pentru dărâmarea guvernului Boc, după ce de aproape un an de zile se încearcă manipulări ale opiniei publice prin nesfârşite greve şi moţiuni de cenzură în Parlament, Sorin Ovidiu Vîntu a gândit o schimbare de strategie.”

Adevarul: Omul lui Putin, trimis în Moldova să facă alianţe. “Serghei Narîşkin, delegat al Kremlinului, venit într-o vizită-fulger la Chişinău, a reuşit să-i apropie  pe comuniştii lui Vladimir Voronin de democraţii lui Marian Lupu. Oficial, alianţa nu este recunoscută de liderii celor două partide. Practic, şefii PD şi PCRM, alături de Narîşkin, au transmis ieri mesaje de apropiere faţă de Rusia.”

Romania libera: Scriitorul Radu Paraschivescu: “Îmi vine greu să accept că Ion Iliescu e liber” “Comandourile minereşti binecuvântate de Ion Iliescu au însemnat cel mai ruşinos pas înapoi pe care l-ar fi putut face o ţară dornică să-şi regăsească drumul firesc. Ororile de la Bucureşti au împins toată România în feudalismul timpuriu. În beznă. De aceea, îmi vine greu să accept că Ion Iliescu e liber, în dispreţul crucilor sub care stau oameni nevinovaţi. Şi cei din iunie 1990, şi cei din decembrie 1989.”

Evenimentul zilei: Felix îşi mută antenele la PNL. “Alianţa PSD-PC nu se rupe, dar moare încet. Conservatorii lucrează de pe acum la “lipirea” de PNL din 2012.”

Gandul: Cristian Tudor Popescu: Discursul lui Antonescu – din ce în ce mai politicianist, superficial, subţire. “C.T. Popescu a opinat că preşedintele PNL, Crin Antonescu, deţine abilităţi oratorice remarcabile, fiind, în acest moment, cel mai bun orator politic din România, dar că încearcă să câştige cu aceste abilităţi şi nu să devină mai profund în discursul şi în acţiunea politică.”

Puterea: Mircea Diaconu, în rolul de primar general. “Liberalii au planuri ambiţioase pentru câştigarea Primăriei Capitalei. La vârful PNL se vorbeşte despre stabilirea unui candidat-surpriză pentru funcţia de edil, o variantă de lucru fiind cunoscutul actor şi senator Mircea Diaconu.”

Ziarul financiar: Nicolae Dănilă, cel mai bogat bancher român, a ajuns la 21 mil. euro active lichide. Cum se apără de risc: are conturi la 15 bănci. “Bancherul are peste 6 mil. euro în depozite denominate în moneda unică, plus economii în moneda naţională de 23,2 mil. lei (circa 5,4 mil. euro) şi 50.107 dolari americani.”

Curierul national: Coplata, dovada eşecului sistemului public? “Glăvan: Instituirea sistemului nu face decât să ateste falimentul furnizării de către stat a serviciilor de sănătate. Dobre (Palmed): Statul ar trebui să preia o parte mică din asiguraţi, iar restul să se ducă către privat. Crăciun (Cegedim): Coplata este o confirmare timidă a faptului că sistemul public nu va putea să-şi onoreze promisiunile către pacient”

Financiarul: Cosmote ridica miza in ”razboiul cartelelor” si ofera 5.000 de minute in retea cu un cent. “Incepand cu data de 3 decembrie, toti clientii cartelelor preplatite care acti­veaza extraoptiunea 5.000 pana pe 15 ianuarie 2011 vor beneficia de 5.000 de minute si 5.000 de SMS-uri in retea, pentru practic 1 eurocent.”

Bursa: Pregatiri pentru listarea la Bursa: “Poli” Timişoara adună titluri de campioană. “Palmaresurile campioanelor interbelice, “Ripensia” şi “Chinezul”, ţintele lui “Poli” Timişoara pentru creşterea valorii de piaţă”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share