Revista presei. Ponta a retras-o pe Corina Dumitrescu ca să nu fie conectat cu Afacerea Megapower

Share

Romania libera: Scandalul CV-ului posibilului ministru al Educaţiei ia amploare: intră în scenă Robert Deutsch. Profesorul care a dus-o pe Corina Dumitrescu la studii în SUA, implicat în afacerea Megapower, investigată de procurorul Victor Ponta “Pentru a confirma validitatea studiilor sale din SUA, ea l-a invocat ca martor pe Robert Deutsch, un personaj controversat implicat în afacerea Megapower, investigată chiar de procurorul Victor Ponta.

Potrivit anchetatorilor de la acea vreme, statul român a fost prejudiciat la începutul anilor 90 cu circa 12 de milioane de dolari”

BusinessCover

GandulCine este Ioan Mang, noul ministru desemnat al Educaţiei, cel care i-a luat locul Doamnei Standford “Nu mai puţin de 80.000 de fluturaşi a trimis senatorul Ioan Mang în teritoriu pentru a-i întreba pe cetăţenii din judeţul Bihor care sunt cele mai importante probleme ale unei familii, cea mai importantă problemă a localităţii şi care sunt priorităţile viitorului preşedinte al Consiliului Judeţean.

În schimbul răspunsului, el a oferit produse electrocasnice, oferite în cadrul unei tombole. Practic, sediul PSD a fost transformat într-un veritabil depozit de electrocasnice.”

Puterea: Corina Dumitrescu decapată de ARACIS “Nominalizarea rectorului Universităţii „Dimitrie Cantemir”, Corina Dumitrescu, pentru funcţia de şef al învăţământului a şters toate păcatele instituţiei de învăţământ particulare, constatate de ARACIS şi de Ministerul Educaţiei”

Adevarul: Cârtiţa pleacă de la Educaţie “Reprezentant al învăţământului privat, ministrul desemnat la Educaţie voia să ridice prin ordin de ministru cota universităţilor particulare. Victor Ponta a renunţat la candidatura Corinei Dumitrescu pentru funcţia de ministru al Educaţiei”

EvZ: Traian Băsescu: Susțin reîntregirea salariilor! Sunt bani pentru recuperarea integrală “Sunt doi ani de când eu am ieșit în fața dumneavoastră și în fața țării anunțând măsuri dificile pentru populație.

Vă asigur că nu am făcut-o pentru că mi-a plăcut, ci pentru că nu exista altă soluție în acel moment și că era mai important să nu ajungem cu țara într-o situație de genul Grecia decât să ajung în situația de a nu face acel anunț destul de dureros pentru mulți români. Și astăzi se continuă aceeași manipulare de acum doi ani.

Fără acea diminuare a salariilor cu 25% am fi fost 22 de milioane într-o situație destul de grea. Astăzi aflu că se spune că președintele nu este de acord cu majorarea salariilor deoarece este afectat bugetul de pensii. Susțin revenirea salariilor la nivelul de dinainte de reducere”

Curierul national: Leul, la răscrucea anului electoral “Analiştii financiari Călin Rechea şi Florin Cîţu spun că moneda naţională se îndreaptă către nivelul de cinci lei pentru un euro. Mişcarea multianuală de depreciere este determinată de faptul că avem o economie slabă şi nu sunt elemente de ordin fundamental care să se interpună în calea acestui proces. Riscurile suplimentare sunt aduse de posibilitatea măririi deficitelor, după pomparea de bani în anul electoral”

Bursa: Epopeea sifonării SIF Muntenia, în optica unui acţionar “Încă un investitor acuză sifonarea banilor SIF4 Muntenia, după scandalul recent iscat la Adunarea Generală de un grup de acţionari”

Curentul: Franța a cotit-o la stânga! Presa anunță că Francois Hollande a câștigat președinția “Aproximativ 46 de milioane de francezi au fost chemați, duminică, la urne, în cadrul celui de al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, alegeri în urma cărora se va stabili cine va conduce Franța în următorii cinci ani”

Share