Revista presei. Nelu Legiune, raketul lui SOV

Share

Adevarul: Nelu Legiune, racketul de serviciu al lui Vîntu “Numele lui Ion Ilie Cezar apare alături de cel al lui Vîntu în două contexte: în conducerea Realitatea TV şi în tentativa de asasinare a fostului şef al SIE. Considerat „locotenentul” lui SOV, cel poreclit Nelu Legiune l-a cunoscut pe Vîntu la o casă de schimb valutar. Miercuri seara a fost arestat alături de stăpânul său”

foto: Adevarul

EvZ: Nicolae Popa a ajuns în România “Nicolae Popa, omul care i-a “adus” lui Sorin Ovidiu Vîntu un mandat de arestare în septembrie anul trecut, a fost adus în ţară în această noapte, cu o cursă specială”

Puterea: Vîntu şi Cezar, cercetaţi în libertate pentru şantaj “Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a decis, joi seară, că Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar pot fi cercetaţi în libertate în dosarul în care sunt acuzaţi de şantajarea lui Sebastian Ghiţă, respingând propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor doi”

Romania libera: SOV, cercetat in libertate. Ghiţă: Eu sunt dator să mă apăr împotriva sistemului mafiot. Nu este treaba mea să comentez ce se întâmplă în justiţia din România “Judecătoria Sectorului 5 a decis ca Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar să fie cercetaţi în libertate pentru şantajarea managerului Realitatea TV Sebastian Ghiţă, respingând propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor doi, formulată de Parchetul General”

Bursa: Patimi româneşti în Săptămâna Mare “În lumina reflectoarelor, fiecare clamându-şi dreptatea şi rostul, au apărut în această săptămână, pe rând: Ioan Botiş, Emil Boc, Sorin Ovidiu Vîntu, Nicolae Popa, Mihai Necolaiciuc, Dinel Staicu, Marius Petcu”

Curentul: Sorin Ovidiu Vantu: epitaf despre un cadavru “Ce spune Vantu e fabulos nu datorita continutului, ci mai ales datorita felului in care o spune. O spune pe bune. Cum au jefuit bandele de tigani Romania, cum au lucrat pe mana cu gastile de securisti, cum au omorat si dat in cap concurentei, cum au livrat ce-a mai ramas din tara tuturor veneticilor”

Curierul national: Unde a dispărut grâul românesc? “Din cauza cotaţiilor mari de pe pieţele internaţionale, comercianţii de cereale au preferat să-l vândă în străinătate”

ZF: 12.700 de persoane deţin depozite în bănci de 4 miliarde de euro “Având fiecare în medie plasamente de 300.000 de euro la cel puţin o bancă, aceştia sunt clienţii pentru care se bat bancherii, dar şi companiile din industria luxului”

Share