home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Moartea Madalinei Manole, violenta

Revista presei. Moartea Madalinei Manole, violenta

Share

Curentul: Moartea Mădălinei Manole, violentă şi cauzată de intoxicarea cu carbofuran. “Moartea Mădălinei Manole a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardiorespiratorii acute, survenită după o intoxicaţie acută cu carbofuran, care a fost ingerat, însă în sângele artistei nu s-au găsit urme de droguri sau de alcool, a informat ieri Parchetul Capitalei.”

FOTO: Chialdabyvass

Financiarul: Cazul Oltchim a ajuns in atentia CNVM. “Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) analizeaza informatiile transmise Bursei de Oltchim Ramnicu-Valcea (OLT) in zilele de joi si vineri, un pas premergator inainte de a porni o investigatie impotriva companiei.”

Bursa: Datoriile statului către firme, transformate în garanţii la credite. “Guvernul va finaliza, în următoarele două, trei săptămâni, noi măsuri de susţinere a mediului de afaceri, a declarat deputatul PDL Sulfina Barbu.”

Curierul national: Clienţii nemulţumiţi cer parlamentarilor să nu modifice ordonanţa creditelor. “Grupurile de clienţi nemulţumiţi, care s-au manifestat tot mai activ după apariţia OUG 50/2010, solicită  într-o scrisoare deschisă adresată Comisiei de Buget, Finanţe, Bănci din Camera Deputaţilor, păstrarea prevederilor ordonanţei care le sunt favorabile.”

Adevarul: Răpirea din Irak: Cinci ani de mistere. “Răpirea celor trei jurnalişti români la Bagdad, în 2005, a ţinut cu sufletul la gură o ţară întreagă.  Mai apoi, drama ziariştilor s-a pierdut în spatele unui val de speculaţii şi jocuri politice. La 28 martie 2005, trei jurnalişti români, Marie-Jeanne Ion, Sorin Mişcoci (ambii la Prima TV) şi Ovidiu Ohanesian (de la „România liberă”), au fost răpiţi în Bagdad, capitala Irakului.”

Evenimentul zilei: Poliţist protestatar: “Ce, eram nebun să-l împuşc pe Băsescu?”. “Agentul şef principal Mihai Sârbu este şef de post în comuna doljeană Tălpaş şi se numără, spun superiorii săi, printre poliţiştii care la sfârşitul lunii septembrie au plecat cu arma din dotare la mitingul de protest din Capitală.”

Romania libera: 007. Discuţia dintre Vadim şi Nagy a fost interceptată de SRI în cadrul anchetei Spionaj şi trădare. Corneliu Vadim Tudor a cerut sprijinul UDMR pentru televiziunea PRM. “În timp ce în România Mare demnitarii UDMR trec, în cel mai bun caz, drept „bozgori”, Vadim Tudor i-a sunat de mai multe ori pe ministrul UDMR, Zsolt Nagy, dar şi pe Vasile Blaga, pentru a-i introduce postul Cosmos TV în grilele Astral şi RCS.”

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share