home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Mafia din arbitraje

Revista presei. Mafia din arbitraje

Share

Adevarul: Faţa nevăzută a arbitrajului românesc “Taxe de protecţie, intermedieri, influenţe. Metode mafiote clare, transpuse în arbitraj, implicit în fotbal. O lume care funcţionează ceas până când capii sunt arătaţi la televizor cu cătuşe la mâini”

Realitatea.net

Curentul: Codruţ Şereş, omul de casă al lui Dan Voiculescu, trimis în judecată pentru complot şi subminarea economiei naţionale “Fostul ministru Codruţ Şereş, omul de încredere al lui Dan Voiculescu, cel pe care turnătorul “Felix” l-a impus în funcţia de ministru al Economiei şi Comerţului în guvernul Tăriceanu, a fost trimis în judecată sub acuzaţia de complot şi subminarea economiei naţionale”

Curierul national: Franks: FMI va reduce prognoza de creştere economică în 2012 la 2% “Nu este vina României, ci a factorilor externi. Din acest motiv, este cu atât mai important ca reformele din program să fie menţinute. Programul este poliţa de asigurare necesară pentru a minimiza aceste efecte asupra României în viitor”

ZF: Constructorul mall-urilor Vitan şi Plaza a cerut intrarea în insolvenţă “Firma Floreasca Construction, fostă Summa România, care a executat lucrările de construcţii la mall-urile Vitan, a cerut intrarea in insolventa”

Bursa: Start pentru cumpărarea maşinilor electrice şi hibrid prin programul “Rabla” “Ministerul Mediului şi Pădurilor a dat startul achiziţionării maşinilor electrice şi hibrid în cadrul “Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional”, pentru anul 2011″

Fin.ro: Accizele si taxa auto, cu cel putin 2% mai mari anul viitor. Vezi ce produse se vor scumpi “Referinta de luni, 3 octombrie, care s eva publica si in Jurnalul oficial al Uniunii Europene, va decide valoarea de anul viitor a acestor taxe. Banca Centrala Europeana a raportat vineri un curs leu- euro de 4,3575 lei/euro, cu 2,15% mai mare fata de cel de anul trecut”

Gandul: Mugur Isărescu: Creştem împreună sau ne prăbuşim împreună cu UE “Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a declarat că România nu are nicio şansă de a scăpa neafectată de situaţia economică dezastruoasă în care se află unele ţări din UE”

EvZ: Orfelinatul urşilor. Schingiuiţi, ţinuţi în lanţuri şi cu tălpile arse. Povestea lui Marinică şi a celor 57 de fraţi ai săi “În rezervaţia Libearty, de la Zărneşti, sunt adunaţi urşii din România care au fost schingiuiţi, legaţi în lanţuri, ţinuţi în cuşti sau învăţaţi să danseze, lucruri care nu au absolut nimic în comun cu viaţa unui animal care trăieşte în pădure”

Share