Revista presei. Lasul Vantu si-a pus rotula-n ghips

Share

Adevarul: Vîntu internat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, cu o zi înainte de proces “Sorin Ovidiu Vîntu s-a internat luni, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti, cu doar o zi înainte de începerea procesului. Reprezentanţii spitalului au confirmat astăzi internarea lui Vîntu, al cărui dosar penal pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa va fi judecat marţi, 25 ianuarie, de către Tribunalul Bucureşti.”

foto: Softpedia Forum

fotoinfo: “Sa-mi sting trabucu-n ghips… sa nu-mi sting trabucu-n ghips… ca si-asa nu ma doare…”

citeste si SOV s-a internat la Floreasca cu o zi înainte de proces (Curentul)

Curentul: Gaşca „rezerviştilor“ lui Dogaru & Vadim a batjocorit Imnul de Stat “Pentru prima oară în istoria recentă a României Imnul de Stat al ţării a fost întinat şi batjocorit de o adunătură jegoasă de pseudo cadre militare, aşa-zişii rezervişti din minuscula organizaţie creată de acolitul lui Vadim Tudor, Mircea Dogaru, fost de altfel angajat parlamentar al grupului Partidului România Mare.”

Gandul: Lăzăroiu: „Felicitări, Realitatea şi Antena 3!” Ce spune consilierul prezidenţial despre huiduielile la adresa lui Băsescu «”Ziua de 24 ianuarie 2011 va rămâne în istoria presei din România ca o zi cu semnificaţie deosebită. Este ziua în care angajaţii trusturilor de presă s-au ridicat împotriva politicii editoriale. Revolta angajaţilor trusturilor de presă împotriva patronilor economici şi politici s-a manifestat pe deplin încă de dimineaţă. În ciuda mesajului general promovat până acum, «Băsescu dictator»”, cameramanii, reporterii, moderatorii au decis să transmită pe larg corul de huiduieli şi fluierături de la Iaşi, cu ocazia zilei Unirii. Aceste huiduieli erau adresate chiar şefului statului. Mai târziu, după-amiaza, la Focşani, în pofida indicaţiilor pe care le-au primit de-a lungul timpului de la şefii editoriali, angajaţii celor două trusturi s-au luptat să prezinte adevărul de la faţa locului – oameni obişnuiţi, nemulţumiţi, care îl huiduiau pe preşedinte”, scrie Lăzăroiu»

EvZ: Crin Antonescu şi Victor Ponta au jucat hora unirii opoziţiei “Inspiraţi de ceremoniile de la Iaşi, dedicate Zilei Unirii, liderii PSD şi PNL au anunţat alianţa politico-electorală pe care o vor parafată la începutul lui februarie.”

Financiarul: Fondul Proprietatea se listeaza la Bursa “Pe piata gri s-au tranzactionat deja actiuni de 650 mil. €. Analistii spun ca pretul poate sa scada pana la 0,4 lei/actiune, dar cel mai probabil va fi in jur de 0,6 lei/actiune. Prin listarea FP, Bursa va atrage mai multi investitori straini, care s-ar orienta si catre alte companii din economie ”

Bursa: Fondul Proprietatea, spaima CNVM “Un uimitor comunicat al CNVM a solicitat, ieri, respectarea Legii de către brokeri şi investitori, la tranzacţionarea acţiunilor “Fondul Proprietatea”, programată să înceapă astăzi.”

Romania libera: Cât iau familiile Malaxa, Auschnit şi Chrissoveloni de la Fondul Proprietatea “La o cotaţie de 60 de bani pe acţiune, familia Malaxa, care a obţinut cele mai mari despăgubiri prin FP ar putea obţine 650 milioane de lei din cei peste un miliard care i se cuvin. Familia Auschnit, care deţine 37 de milioane de acţiuni ar obţine 22 de milioane de lei iar familia Chrissoveloni doar 12 milioane de lei pentru cele 20 de milioane de acţiuni”

Curierul national: Cum a eşuat Codul de Bune Practici? “Sorin Minea: Legea a venit prea târziu şi într-o formă prea complicată. Astfel, mulţi dintre comercianţi şi producători se pierd în termeni necunoscuţi. Dragoş Frumosu: Taxele percepute de retaileri au rămas aceleaşi, s-au schimbat doar denumirile”

Share