home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Filme de groaza cu galinacee

Revista presei. Filme de groaza cu galinacee

Share

Un jurnalist de la Romania Libera a petrecut cateva zile intr-o crescatorie de galinacee. A rezultat un reportaj ce ar putea fi despre drepturile gainilor si cum sunt ele incalcate cu samavolnicie de catre cruzii lor crescatori.

Aferim: e si pe video! Apropos: stiati ca le trebuie, la norme europene, si gratare speciale pe care sa-si ascuta ghearele?

Tot Romania Libera anunta ca, de la ubicua cenusa vulcanica, marile companii aeriene sunt in pragul falimentului si Eurostar tripleaza preturile. Ce bine ca n-avem treaba cu Eurostar!

Evenimentul Zilei a descoperit ca PSD e dator vandut, dar cu facturi de opt milioane de euro, nu joace (va vine sa credeti au ba, am vrut sa scriu in tag-uri “datorii” si Tags (Simple Tags) a scris PSD). Iar aceasta pentru ca Ponta se lupta cu mostenirea lui Mircea Geoana, asa cum arata Curentul.

Care cotidian a aflat si ca finul lui Catalin Voicu ar fi luat de la acesta 500.000 de euro.

Jurnalul National informeaza ca se pregateste un nou val de disponibilizari. Probabil ca este cel despre care maraia Lucian Croitoru de saptamana trecuta, cand arunca pe piata si o cifra: 100.000 de noi victime ale crizei.

Subiectul este tratat si de Gandul, care arata ca “Basescu si Boc regizeaza sceneta concedierea bugetarilor“. Prieteni, colegi de la Gandul, bucurati-va: un alt Guvern regiza acum schita “Falimentul cu tara”.

In goana dupa venituri la buget, Fiscul a blocat aproape 250.000 de conturi, explica Ziarul Financiar.

Financiarul a aflat ca, din cauza crizei, anul acesta consumul nu isi va reveni. Cauza? Somajul si, ca urmare, scaderea veniturilor.

Acestea fiind zise, mai scriu doar atat: bucurati-va, pentru ca, daca maine nu va fi mai rau, cu siguranta va fi mai bine.

Share