home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Felix si topul care minte

Revista presei. Felix si topul care minte

Share

Curentul: Voiculescu şi topul său mincinos. “Inspirat de Sorin Ovidiu Vîntu care în decembrie anul trecut îi declara lui Cosmin Guşă că s-a cerut în mod special într-un interviu la Hotnews pentru a se lăuda cu banii săi deoarece „dacă se aude că nu mai am Realitatea procurorii şi judecătorii o să procedeze cu mine cum procedează cu cârnăţarii pe care-i prind la schimb de valută“, Dan Voiculescu a apelat la aceeaşi reţetă între două audieri în procesul în care este acuzat că a prejudiciat statul cu 60 milioane de euro la privatizarea Institutului pentru Cercetări Alimentare.”

FOTO: Cotidianul.ro via Dan Badea Blog

EvZ: “Penibilul” Geoană, şase luni cu suspendare. “Marian Vanghelie şi Ion Iliescu au fost printre puţinii lideri PSD care s-au opus sancţionării, ultimul chiar spunându-i în faţă lui Geoană că este penibil.”

Gandul: PSD, PNL şi PC au semnat protocolul „opoziţiei unite”. Primul pas după unire: PSD a fost singur la Cotroceni. “Potrivit înţelegerii reprezentanţilor celor trei partide, grupurile parlamentare unite ale opoziţiei se vor întâlni la Parlament, lunea viitoare, cu reprezentanţii aleşilor locali, pentru a aborda o poziţie comună vizavi de Legea bugetului de stat.”

Adevarul: Noul Cod al Muncii: 45 la 10 pentru patroni. “Dintre cele 79 de articole care vor fi modificate în Codul Muncii, 10 sunt în favoarea salariatului, 45 îl avantajează pe angajator, iar 24 sunt neutre. Liderii sindicali resping noul proiect al Codului Muncii. Ei spun că nu vor mai participa la nicio negociere, deoarece Guvernul s-a folosit de ei pentru a da aparenţa unor consultări democratice.”

Bursa: Noi contracte secrete pentru vânzarea energiei. “”Hidroelectrica” nu este singurul producător de electricitate controlat de stat care are contracte netransparente de furnizare a energiei. Contracte secrete există şi la complexurile energetice din Valea Oltului”

Curierul national: Proiecte „zombi“ de 1 mld. de euro în Bucureşti. “Piaţa imobiliară din Capitală este plină de investiţii neterminate şi chiar neîncepute. Schnecker: Principala cauză este neexecutarea de către bănci a creditelor neperformante. Băncile şi dezvoltatorii nu trebuie să aştepte revenirea pieţei locale”

ZF: Şoc pe piaţa asigurărilor: Băsescu promulgă legea care spune că o locuinţă asigurată facultativ nu mai intră în schema obligatorie. “Companiile de asigurări implicate în sistemul de asigurare obligatorie ar putea pierde astfel prime de peste 30 mil. euro, ceea ce pune în pericol funcţionarea sistemului sau poate duce la majorarea tarifelor.”

Financiarul: Cuprul si staniul ar putea fi vedetele tranzactiilor in 2011. “Materiile prime vor ramane sub presiunea factorilor macroeconomici. Masurile de austeritate, precum si sanatatea financiara a economiilor vor determina starea de spirit a investitorilor”

Romania libera: Rusia şi Brazilia, apărătorii lui Assange. “In pofida declaraţiilor pompoase, atacurile informatice ale piraţilor pro-WikiLeaks relevă mai mult o agitaţie politică decât un real război pe net. Dezvăluirile continuă.”

Citeşte şi
Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Adrian Năstase, PSD şi obsesia sa majoră cu controlul presei (Stenograme PSD)

În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care

Share