Revista presei. Domnu’ Goe vrea iar la Consiliul Europei

Share
"Uitaţi-vă la mine ce făţău kaştok bag. Ăsta-s eu!"
“Uitaţi-vă la mine ce făţău kaştok bag. Ăsta-s eu!”

EvZ: Ponta dă de înțeles că ar merge în locul lui Băsescu la Consiliul European chiar dacă nu are mandat “Victor Ponta a afirmat că i-a cerut mandat președintelui Traian Băsescu pentru a participa la Consiliul European de joi, adăugând că despre IT și agenda digitală nu poate vorbi decât Guvernul. «Dacă știm să deschidem un computer sau să folosim telefonul nu înseamnă că ne pricepem la It. Despre IT și agenda digitală nu poate vorbi decât Guvernul», a spus premierul Victor Ponta

Naţional: Întâlnirea de gradul trei care zguduie Justiţia! “Au fost vremuri în care magistraţilor nici măcar nu le trecea prin cap să-i deranjeze măcar cu o întrebare pe potentaţii zilei, d’apoi să le mai facă vreun dosar. În ultimul timp, ce-i drept, o nouă generaţie de procurori şi judecători au început să dea lovituri tot mai crâncene fenomenului generalizat al corupţiei. Din câte susţin sursele noastre, cât de curând acest deziderat va fi îndeplinit, alături de actualele şefe Laura Codruta Kovesi şi Alina Bica, în viitoarea tripla alianţă intrând şi reprezentanta judecătorilor, preşedinta Curţii Supreme, Livia Stanciu

Gândul: „Mortul” din dosarul lui Dragnea este viu şi fost lider PSD. Romică Părpălea: „Eu l-am denunţat şi sunt în viaţă deocamdată” “Liderul PSD Liviu Dragnea i-a acuzat pe procurorii DNA că l-au trimis în judecată în dosarul Referendumul având la bază o plângere penală a unui teleormănean mort în 1991”

Curentul: Dragnea se dă lucrat de servicii, precum Emil Constantinescu “Reorganizarea administrativă a României camuflată într-o rapidă descentralizarea și oferirea țării în felii, pe tavă baronilor PSD nu i-a ieșit vicepremierului Liviu Dragnea așa cum și-a dorit”

Cronica română: Daniel Barbu nu știe ce proiecte derulează ministerul pe care îl conduce “România a avut o prestație rușinoasă la Târgul Internațional de Carte de la Frankfurt, cel mai mare târg de carte din lume. Standul României la această manifestare este organizat prin tradiție de Ministerul Culturii, dar ministrul Daniel Barbu nu a aflat sau se preface că nu știe acest lucru”

Curierul naţional: Reluarea privatizării CFR Marfă, discutată cu FMI şi CE “Mănescu: Consultarea se referă la agrearea calendarului procedurii pentru a fi prezentat în şedinţa de Guvern. Ministrul a anunţat că GFR îşi va primi garanţia de 10 mil. euro şi avansul de 20 mil. euro depus în contul escrow”

Puterea: Dan Pascariu şi Nicolae Demetriade, daţi afară de Ramona Mănescu “După un an de certuri, inclusiv prin presă, între CEO-ul Christian Heinzmann, pe de o parte, şi membrii CA, de cealaltă parte, managerul privat îi învinge pe cei care au căutat să îl îndepărteze. Astfel, ministrul Ramona Mănescu scapă rând pe rând de oamenii instalaţi în aceste posturi-cheie de predecesorul său, Relu Fenechiu”

Bursa: Pascariu şi Demetriade, daţi la schimb pe Heinzmann “S-ar părea că cerul se înseninează pentru Christian Heinzmann, care conduce de un an Taromul, în timp ce Dan Pascariu şi Nicolae Demetriade ar fi ajuns la capătul pistei, urmând să “decoleze” din Consiliul de Administraţie al companie”

Adevărul:  “O acţiune comună a procurorilor anticorupţie din România şi din Republica Moldova a dus, ieri, la un adevărat cutremur în vămile Albiţa (Vaslui) şi Leuşeni (Basarabia): 23 de vameşi şi poliţişti de frontieră români au fost puşi sub învinuire, iar alţi 32 de basarabeni au fost arestaţi. Toţi sunt acuzaţi că ar fi pus la punct o reţea frăţească de împărţire a şpăgii”

Share