home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Dilema Dreptei: “Cu cine mergem la Preşedinţie?”

Revista presei. Dilema Dreptei: “Cu cine mergem la Preşedinţie?”

Share

Dilema dreptei: Se unește sau riscă 10 ani pe tușă “Alegerile pentru Parlamentul European, desfășurate ieri, au avut un câștigător clar – PSD. Miza alegerilor depășește însă scrutinul pentru PE, putând influența formarea unei alianțe de dreapta, care să se opună PSD-ului la prezidențiale” (România liberă)

PNL, invins de Mircea Diaconu! “Rezultatele date de exit-poll-uri au confirmat sperantele pesedistilor, care s-au ales cu peste 40%, dar au distrus in schimb increderea in sine a liberalilor, care s-au trezit coborati la 14%. Lovitura este cu atat mai puternica pentru PNL cu cat independentul Mircea Diaconu a reusit sa intre in PE, ba chiar cu 4%, dublul numarului de voturi necesar” (Naţional)

Sute de români din R. Moldova nu au putut vota până la închiderea urnelor. Aceştia au scandat „Vrem să votăm!“ “Aşa se întâmplă mereu în R. Moldova. Cei cu cetăţenie română doresc să voteze şi stau la cozi. La fel a fost şi la ultimele alegeri” (Adevărul)

Judecătoarea Rovenţa, ilegalităţi şi în CFR Mesagerie? “Condamnat deja la 10 ani de închisoare pentru devalizarea companiei, Hassan Awdi cere DNA şi TMB să verifice dacă nu cumva aceasta l-a  favorizat pe administratorul judiciar” (Curierul naţional)

Exit-poll Ucraina: Poroşenko a obţinut 55,9% la scrutinul prezidenţial “Ucrainenii au fost chemaţi la urne duminică pentru desemnarea preşedintelui ţării, un scrutin care se desfăşoară în contextul conflictului separatist din est, unde votul ar putea fi afectat. Miliardarul Petro Poroşenko se clasează pe primul loc în scrutinul prezidenţial din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la ieşirea de la urne” (Cronica română)

Share