Revista presei. Daniel Morar nu are încredere în Justiţia pivnicerului

Share

PutereaEx-şeful DNA nu are încredere în imparţialitatea ministrului Justiţiei. Morar îi dă cu flit lui Pivniceru “Daniel Morar a declarat că nu îşi va depune candidatura pentru funcţia de procuror general al Românei. „Ministrul ar fi putut anunţa declanşarea procedurii de selecţie cu precizarea că mai puţin eu şi Kovesi”, a precizat Morar, care a apreciat că procedura declanşată de ministrul de Justiţiei în 17 septembrie nu este una care să câştige încrederea procurorilor, potenţiali candidaţi pentru cele două funcţii”

DCNews

Cronica românăProcurorii Moţa şi Irimie, candidaţi la Parchetul General respectiv DNA “Procurorii Gheorghe Moţa, de la Parchetul Gorj, şi Ioan Irimie, de la Serviciul DNA Cluj, şi-au depus candidaturile, până marţi, la Ministerul Justiţiei, pentru funcţiile de procuror general al României, respectiv procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, afirmă surse judiciare”

GândulPonta nu mai vrea licitatie pentru Oltchim. Guvernul cere acordul FMI să vândă combinatul prin negociere cu un investitor “Investitorul strategic va trebui să îşi asume datoriile combinatului, păstrarea locurilor de muncă, realizarea investiţiilor şi derularea negocierilor pentru Arpechim. El a admis că problema datoriilor Oltchim către AVAS va trebui rezolvată înainte de a iniţia noul proces de privatizare”

EvZPrimele proteste sindicale împotriva guvernului Ponta “Peste 200 de sindicalişti ai Cartelului Alfa Constanţa au protestat astăzi pe platoul din faţa prefecturii faţă de actuala putere care «nu şi-a respectat angajamentele pe care le-au luat în perioada în care era în opoziţie»”

România liberăIncendiu Confort City. Robert Negoiţă se confruntă cu al doilea incendiu izbucnit la clădirile construite de el din cauze similare. Merită investiţia într-un apartament dintr-un bloc nou? Tunul imobiliar al primarului Sectorului 3 s-a transformat în scrum “Unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori din zona Capitalei, Robert Negoiţă, se află la al doilea incendiu important favorizat de modul defectuos în care au fost realizate imobilele”

CurentulTânăra domniță de la Iași a primit funcție înaltă în ministerul lui Ăla micu al lui Voiculescu “În urmă cu câțiva ani, artizanul FNI Sorin Ovidiu Vântu îndemna autoritățile să-și întărească statul pentru că are 150 de oameni în poziții-cheie în sistem. Nu știm deocamdată la câți a ajuns și „Felix” Voiculescu”

AdevărulTensiuni între USL şi ARD. Până la popor, se „mănâncă“ între ei “Problemele din interiorul USL sunt provocate atât de neînţelegerile dintre PNL, PSD şi UNPR, dar şi de certuri în interiorul aceluiaşi partid.  În cazul Alianţei România Dreaptă (ARD), disputele sunt generate de faptul că democrat-liberalii trebuie să identifice colegii eligibile pentru partidele mai mici din alianţă”

BursaSorin Ovidiu Vîntu, încă doi ani de “vacanţă” din partea Justiţiei “Omul de afaceri a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la doi ani de închisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, iar Octavian Ţurcan a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, în acelaşi dosar”

ZFProducţia de oţel, cel mai bun barometru al economiei reale, aproape de minimul din 2009 “Măsurile de stimulare de pe pieţele globale şi-au atins limitele, apreciază analiştii. Problemele Mechel, precum şi decizia ArcelorMittal de a închide un furnal în Franţa sunt cele mai vizibile semnale ale deteriorării climatului, cu efect şi în România”

Share