home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Daniel Morar nu are încredere în Justiţia pivnicerului

Revista presei. Daniel Morar nu are încredere în Justiţia pivnicerului

Share

PutereaEx-şeful DNA nu are încredere în imparţialitatea ministrului Justiţiei. Morar îi dă cu flit lui Pivniceru “Daniel Morar a declarat că nu îşi va depune candidatura pentru funcţia de procuror general al Românei. „Ministrul ar fi putut anunţa declanşarea procedurii de selecţie cu precizarea că mai puţin eu şi Kovesi”, a precizat Morar, care a apreciat că procedura declanşată de ministrul de Justiţiei în 17 septembrie nu este una care să câştige încrederea procurorilor, potenţiali candidaţi pentru cele două funcţii”

DCNews

Cronica românăProcurorii Moţa şi Irimie, candidaţi la Parchetul General respectiv DNA “Procurorii Gheorghe Moţa, de la Parchetul Gorj, şi Ioan Irimie, de la Serviciul DNA Cluj, şi-au depus candidaturile, până marţi, la Ministerul Justiţiei, pentru funcţiile de procuror general al României, respectiv procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, afirmă surse judiciare”

GândulPonta nu mai vrea licitatie pentru Oltchim. Guvernul cere acordul FMI să vândă combinatul prin negociere cu un investitor “Investitorul strategic va trebui să îşi asume datoriile combinatului, păstrarea locurilor de muncă, realizarea investiţiilor şi derularea negocierilor pentru Arpechim. El a admis că problema datoriilor Oltchim către AVAS va trebui rezolvată înainte de a iniţia noul proces de privatizare”

EvZPrimele proteste sindicale împotriva guvernului Ponta “Peste 200 de sindicalişti ai Cartelului Alfa Constanţa au protestat astăzi pe platoul din faţa prefecturii faţă de actuala putere care «nu şi-a respectat angajamentele pe care le-au luat în perioada în care era în opoziţie»”

România liberăIncendiu Confort City. Robert Negoiţă se confruntă cu al doilea incendiu izbucnit la clădirile construite de el din cauze similare. Merită investiţia într-un apartament dintr-un bloc nou? Tunul imobiliar al primarului Sectorului 3 s-a transformat în scrum “Unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori din zona Capitalei, Robert Negoiţă, se află la al doilea incendiu important favorizat de modul defectuos în care au fost realizate imobilele”

CurentulTânăra domniță de la Iași a primit funcție înaltă în ministerul lui Ăla micu al lui Voiculescu “În urmă cu câțiva ani, artizanul FNI Sorin Ovidiu Vântu îndemna autoritățile să-și întărească statul pentru că are 150 de oameni în poziții-cheie în sistem. Nu știm deocamdată la câți a ajuns și „Felix” Voiculescu”

AdevărulTensiuni între USL şi ARD. Până la popor, se „mănâncă“ între ei “Problemele din interiorul USL sunt provocate atât de neînţelegerile dintre PNL, PSD şi UNPR, dar şi de certuri în interiorul aceluiaşi partid.  În cazul Alianţei România Dreaptă (ARD), disputele sunt generate de faptul că democrat-liberalii trebuie să identifice colegii eligibile pentru partidele mai mici din alianţă”

BursaSorin Ovidiu Vîntu, încă doi ani de “vacanţă” din partea Justiţiei “Omul de afaceri a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la doi ani de închisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, iar Octavian Ţurcan a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, în acelaşi dosar”

ZFProducţia de oţel, cel mai bun barometru al economiei reale, aproape de minimul din 2009 “Măsurile de stimulare de pe pieţele globale şi-au atins limitele, apreciază analiştii. Problemele Mechel, precum şi decizia ArcelorMittal de a închide un furnal în Franţa sunt cele mai vizibile semnale ale deteriorării climatului, cu efect şi în România”

Citeşte şi
Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Adrian Năstase, PSD şi obsesia sa majoră cu controlul presei (Stenograme PSD)

În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care

Share