home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Cum ramane cu Ion Iliescu?

Revista presei. Cum ramane cu Ion Iliescu?

Share

STATUIE - RASCOALA DIN 1907Curentul13-15 iunie: destul cu comemorarile, asteptam rezolvarile promise, dle Presedinte Traian Basescu “Au trecut 21 de ani de la Represiunea din iunie 1990. Se stie totul despre rolul lui Ion Iliescu si al ciracilor sai. S-a scris totul s-au adunat toate probele posibile. An de an, si eu si altii ne adunam sa “comemoram” si sa-i plangem pe cei omorati, sa-i blestemam pe Ilici si ai sai”

AdevarulAdevărul Holding a câştigat la Tribunalul Bucureşti procesul intentat de trustul lui Dan Voiculescu “Adevărul Holding a câştigat prima fază a procesului intentat de trustul lui Dan Voiculescu în legătură cu drepturile de tipărire a romanului „Enigma Otiliei” de George Călinescu”

PutereaOpoziţia a oficializat limbajul de cartier cu referire la guvernarea PDL. Antonescu şi Ponta joacă împreună rolul lui Alcibiade “Borfaşi, gornişti, ciorditori, tâmpiţi, slugi, mafioţi. Sunt numai câteva dintre epitetele pe care liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, le folosesc în spaţiul public atunci când vorbesc despre Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea şi despre ceilalţi lideri politici ai actualei guvernări”

GandulProiectul zonei metropolitane Bucureşti-Ilfov. Zona se va întinde până la Dunare şi va fi condusă de un guvernator “În cinci ani, Bucureştiul ar putea avea deschidere la Dunăre. Potrivit proiectului, zona Bucureşti-Ilfov se va dezvolta în trei etape, urmând ca, până în 2016, să cuprindă Olteniţa şi localităţi din judeţele Dâmboviţa şi Giurgiu”

Romania liberaCele patru mari întrebări ale reorganizării României “Indiferent de numărul de judeţe în care va fi reorganizată până la urmă România, măsura va antrena schimbări profunde. Şi nu este vorba doar de procedurile de accesare a fondurilor europene sau de preschimbarea actelor populaţiei, ci şi de reconfigurarea partidelor politice şi a sferei lor de influenţă”

EvZReorganizarea administrativă: românii nu-şi vor schimba actele “În urma reorganizării administrativ-teritoriale, cetăţenii români nu vor trebui să-şi schimbe buletinele, paşapoartele sau permisele auto. Ele îşi vor menţine valabilitatea până la expirare”

BursaFord a început asamblarea modelului B-Max la uzina din Craiova “Kit-urile de asamblare pentru prototipurile B-Max provin de la uzinele Ford din Germania unde au fost produse modelele de prezentare ale modelului”

Curierul nationalCum au profitat companiile de reţelele de socializare? “Majoritatea companiilor din România afirmă că, fără activitatea din mediile sociale, strategiile de marketing nu pot avea un succes garantat. 39% dintre companii la nivel global şi peste o treime dintre companiile din România (35%) alocă până la 20% din bugetul de marketing pentru activităţi pe reţelele sociale de afaceri”

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share