home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Cornel Todea a fost turnator

Revista presei. Cornel Todea a fost turnator

Share

AdevarulRegizorul Cornel Todea, turnător de la 15 ani “CNSAS susţine în instanţă calitatea de colaborator al Securităţii a directorului Teatrului „Ion Creangă“. Cornel Todea (76 de ani) ar fi colaborat cu Securitatea”

istoriculzilei

CurentulA trecut la Domnul Părintele Arsenie Papacioc “A trăit aproape un secol apucând să vadă cum Răul cuprinde România. În data de 15 august ar fi împlinit 97 de ani. Încă un reper al României – cum a fost – s-a dus la cer”

Curierul nationalExplozia Europei? “Europa e pe punctul să explodeze. Nu e o ştire de la Antena 3 sau de la OTV, ci concluzia limpede care se desprinde din editorialul celui mai credibil ziar american,  The New York Times. Un editorial de peste Ocean nu este echivalentul unui articol de opinie sau al analizei unui expert din Europa”

PutereaUn senator PSD fură startul campaniei electorale cu promisiuni trăsnite “Chiar dacă până la alegeri mai avem un an, campaniile electorale mascate au început deja să apară. Pliante, site-uri de promovare a unor campanii în interesul cetăţenilor sau „băile de mulţime” au dat startul unor bătălii între viitori candidaţi ai primăriilor din Bucureşti”

Fin.roRomania si Bulgaria vor construi doua hidrocentrale pe Dunare “Traicio Traikov, ministrul bulgar al Economiei, a anuntat ca Bucurestiul si Sofia intentioneaza sa construiasca doua complexuri hidroelectrice pe Dunare, iar in luna septembrie a acestui an va fi semnat un memorandum pentru pregatirea investitiei”

Romania liberaCe se întâmplă cu muncitorii care nu mai au voie în Spania “Grecia este noua destinaţie pentru muncitorii români, spun reprezentanţii agenţiilor de recrutare. Salariile mici oferite în ţară îi va determina pe românii care nu se vor mai putea angaja în Spania, să caute locuri de muncă în alte state ale Uniunii Europene”

BursaInfringement împotriva României, în domeniul telecom “Comisia Europeană (CE) a lansat o acţiune în justiţie împotriva ţării noastre, care vizează punerea în aplicare cu întârziere a normelor din domeniul telecomunicaţiilor, a anunţat ieri CE”

EvZOmul care ştia ce fac ziariştii lui Murdoch a fost găsit mort “Sean Hoare, jurnalistul care dezvăluise practicile de la “News of the World”, a tăcut pentru totdeauna. Poliţia britanică i-a găsit, luni, cadavrul în apartamentul său din Watford”

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share