home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Cine e în spatele lui Dan Diaconescu?

Revista presei. Cine e în spatele lui Dan Diaconescu?

Share

GândulCine este adevăratul investitor din spatele lui Dan Diaconescu? “Prima ipoteză referitoare la un investitor din umbră, lansată chiar de preşedintele PP-DD, sugerează că în spatele câştigătorului licitaţiei este cea mai mare companie producătoare de gaze naturale din lume”

Krzysiekborowy

AdevărulDan Diaconescu va fi judecat din nou, luni, pentru şantaj “Judecătoria sectorului 1 Bucureşti reia, luni, dezbaterile în procesul în care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Pârv şi Ghezea Mitruş sunt judecaţi pentru şantajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromiţătoare cu ele”

BursaSurpriza lui Zaremba pentru Diaconescu: nu poate lua decizii fără acordul PCC “Modul în care va fi administrat Oltchim nu se va schimba dacă Dan Diaconescu va deveni proprietarul de drept al pachetului de 54,8% deţinut de stat la combinatul vâlcean. Jurnalistul nu va putea lua nicio decizie importantă privind restructurarea şi administrarea Oltchim, fără acordul nemţilor de la PCC SE”

EvZComedia lui DD se termină, urmează înmormântarea “Nimeni nu crede că patronul de la OTV are cei 45 de milioane de euro cu care să cumpere combinatul. Specialistul în falimente, avocatul Gheorghe Pipera susţine că următorul pas este cel al insolvenţei”

ZFÎn urmă cu 20 de ani a răsărit cacealmaua financiară denumită Caritas. Acum am ajuns la o cacealma politică, Dan Diaconescu Oltchim “Vă mai amintiţi de Caritas, jocul piramidal de la începutul anilor 90, vândut în franciză în România de Ioan Stoica? La un moment dat era şi el televizat. Era o reţetă de îmbogăţire democratică, adresată şi poporului. Cine vroia să vină cu banii era bine primit, iar în trei luni câştiga de opt ori. Era o cacealma financiară, dar sute de mii de oameni au crezut în ea”

România liberăŞefii ICR Paris, Varşovia, Budapesta şi New York au fost deja înlocuiţi. Harta politică a demiterilor din ICR “«Nici Iisus din Nazaret n-a fost apolitic», spune şeful ICR,  Andrei Marga, într-o scrisoare în care vorbeşte despre „primenirea structurilor”, adică decapitarea rapidă, fără expunerea motivelor şi criteriilor noilor numiri, a institutelor culturale româneşti din străinătate”

PutereaSever Voinescu, ironic cu Gabi Firea: Aveam convingerea că e în PSD de mulţi ani „Agențiile anunță știrea că GabrielaFirea s-a înscris azi în PSD. Sunt un pic nedumerit. Cum,adică? Pînă acum nu a fost în PSD? Aveam impresia – de cezic eu impresia? -, aveam convingerea că e în PSD de mulți,mulți ani. Cred că, fiind duminică, agențiile aruncă dreptproaspete știri cam ofilite…”

eNaţionalFuneriu da cu plagiatul in Ponta “Scos din fire de posibilitatea modificarii legii educatiei in viitorul apropiat, Daniel Funeriu contraataca: «legea blocheaza accesul plagiatorilor si impostorilor!»”

CurentulVictor Ponta – căpetenie peste Guvernul falsificatorilor “Premierul Ponta, cel pe care foruri universitare deosebit de competente l-au avansat la rangul de întâiul plagiator al țării, a adunat în jurul lui o liotă de indivizi a căror preocupare de căpătâi pare a fi doar înfrumusețarea propriilor biografii. Iar asta nu prin muncă temeinică, făcută la vremea ei, ci simplu, cu eforturi minime: prin altoirea propriilor CV-uri cu falsuri ordinare”

Curierul naţionalCriza economică a declanşat criza democraţiei “În majoritatea ţărilor europene, actuala criză economică şi financiară mondială are un puternic impact asupra populaţiei. Democraţia a fost una din primele victime”

Share