home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Cetateanul nemultumit PSD

Revista presei. Cetateanul nemultumit PSD

Share

Cum s-a deghizat PSD in “cetatean nemultumit” – aflam din Evenimentul zilei. Da, am observat si eu deghizarea aceasta si felul in care au contribuit la ea, cu osardie, cele doua tembelviziuni (nu spui care – nu spui care).

Reprezentantii PSD aflati pe sticla s-au comportat ca si cum ar trai in Hawaii si membrii lor ar fi simpli cetateni, membri de sindicat in Romania, deci participanti la mitinguri pentru loisir. Pe de alta parte, liderii de sindicat, incoruptibili, au clamat sus si tare ca au cerut expres partidelor sa nu participe la manifestatii.

Eu zic sa-i credem. La ora aceasta, mitingeala e in toi. Sunt curios ce culoare are acest miting apolitic. Vorba unui prieten: verde ca pepenele, cand il tai inauntru e rosu.

Reporterii Romania libera incognito au aflat cum i-a încolonat PSD pe demonstranţii din ţară ca să vină la Bucureşti. Incognito RL: “Spre marele protest, cu autobuzul PSD“. Cam asa cu apolitismul mitingului de azi, din Capitala. Cine zicea in campanie de autobuzele PDL? Asa, Nica de la PSD… Probabil ca e din categoria celor care gandesc ca si altii fura ca ei.

Ia sa vedem ce scrie astazi presa mogulului. Jurnalul National titreaza: 60.000 de români, azi în stradă. Interesant, oare de unde stiu dinainte cati vor fi la manifestatii? Si Financiarul scrie despre “solutiile alternative la cele ale Cabinetului Boc”.

Probabil ca este vorba despre cele pe care i le-a facut praf, chiar lui Dan Voiculescu, Sebastian Vladescu, acum o zi si ceva, la Gabi Vranceanu in emisiune, pe Antena 3.

Propunere-soc a economistului-sef BNR, Valentin Lazea, citat de Gandul: bugetarii să fie trimişi lunar în concediu fără plată o săptămână în fiecare lună. Indiferent de solutie, cam tot acolo ajungem.

Si Isarescu avertizeaza in Ziarul financiar: daca statul nu isi reduce cheltuielile, vine inflatia.

Share