Revista presei. Ce ne asteapta in anul 2011

Share

EvZ: Ce îi aşteaptă pe români în 2011Guvernul amână grosul restructurărilor pentru acest an. Mediul privat mai are de făcut mici ajustări.”

Curentul: Ultima piesă a diversiunii grupării Iliescu – Militaru: arestarea capilor Securităţii Gruparea comunist-internationalista Iliescu i-a arestat pe generalii patrioti Vlad si Gusa, care au refuzat ajutorul rusesc in trupe.

Romania libera: Ilie Şerbănescu: România nu va mai fi primită în zona euro “Analistul economic Ilie Şerbănescu este de părere că România nu va mai fi primită în zona euro şi că economia va continua şi în 2011 să resimtă efectele politicilor nefaste din anii anteriori”

Financiarul: Averile mari vor fi controlate de un departament special al ANAF “In cadrul ANAF va fi infiintat un departament special care se va ocupa de analizarea averilor mari, pentru a fi identificate veniturile neimpozitate si pentru a fi sanctionati cei care contribuie la evaziunea fiscala, a declarat premierul Emil Boc”

Bursa: Misu Negritoiu, ING: Fiscalitatea, în continuare o necunoscută în 2011 “În acest an, scăderea PIB-ului se va opri şi vom avea chiar o creştere economică la nivelul întregului an (consensul în piaţă este de 1-2%) în ciuda efectelor restrictive ale politicii fiscale, în contextul revenirii creşterii veniturilor, a consumului şi investiţiilor”

Curierul national: Ce strategii şi-au făcut întreprinzătorii? “Oamenii de afaceri şi-au creionat un buget pe un curs mediu de 4,3 lei/euro. Unii patroni vor risca şi vor investi sume importante în dezvoltarea afacerii. În ceea ce priveşte angajările şi disponibilizările, întreprinzătorii susţin că vor merge pe principiul ”doar acolo unde trebuie””

Share