home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Catalin Chelu, trimis in judecata

Revista presei. Catalin Chelu, trimis in judecata

Share

Curentul: Omul lui SOV, Cătălin Chelu, trimis în judecată pentru tentativa de mituire a lui Fătuloiu. “Omul de afaceri Cătălin Chelu, arestat în urma unui scandal privind o presupusă tentativă de mituire a chestorului Dan Valentin Fătuloiu, fost secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, a fost trimis în judecată, ieri, alături de alţi trei oameni de afaceri din anturajul său.”

FOTO: StiriROL.ro

Puterea: O judecătoare promovează, printr-o decizie, cultivarea canabisului. „Din cele mai vechi timpuri, cânepa a fost o plantă tradiţională a românilor, obţinându-se producţii-record pe teritoriul ţării”. “O judecătoare a Tribunalului București a decis cercetarea în stare de libertate a doi studenți prinși de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism cultivând cannis în propria locuință. Motivul invocat de magistrat este pe cât de hilar, pe atât de stupefiant.”

EvZ: Traian Băsescu pune în cârca justiţiei eventualul eşec pe Schengen. “Şeful statului sugerează că responsabili pentru “răul făcut României” ar fi unii membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, care “se cred dumnezei”.”

Gandul: Cum arată România anului 2011, descrisă de Băsescu: Vom avea o „ajustare fină” a numărului de bugetari şi încă 6 miliarde de euro împrumut. “Într-o conferinţă de presă care a durat aproape o oră şi jumătate, preşedintele Traian Băsescu a pus la punct contabilitatea României pe următorii doi ani.”

Romania libera: Mai prinde România Euro? “Preşedintele Băsescu spune că România va „evalua”, anul viitor, dacă e cazul să treacă la moneda unică în 2015. În Slovacia se vorbeşte deja de planul de ieşire.”

ZF: Băsescu despre ieşirea din criză: În primul trimestru, semestru, al doilea semestru din 2011. “Preşedintele Traian Băsescu a fost ieri indecis în ceea ce priveşte prognoza pentru ieşirea din recesiune: a vorbit şi de primul trimestru, şi de primul semestru şi de al doilea semestru din 2011.”

Curierul national: Economisim într-un buzunar spart. “Activele fondurilor deschise de investiţii au crescut de aproape şase ori de la declanşarea crizei, ajungând la 5,45 mld. lei. Adrian Mitroi: Compresia veniturilor, extenuarea randamentelor şi povara datoriilor îngreunează refacerea capitalului. Florin Ilie (ING Bank România): Banii puţini pe care îi câştigăm se duc pe mâncare şi adăpost”

Financiarul: Banca Mondiala: Vom da urmatoarea transa daca nu se schimba Legea pensiilor. “Romania ar putea primi in ianuarie o transa de 360 mil. € de la Banca Mondiala, numai in cazul in care Curtea Constitu­tionala nu va mo­difica reformele aduse sistemului de pensii, printre care si cresterea varstei de pensionare, a declarat Francois Rantrua, Country Manager BM.”

~nota: nu ne asumam raspunderea pentru greselile prezente in textele scrise de altii, in cadrul rubricii Revista presei~
Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Share