home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Băsescu: nu validaţi referendumul celor 256

Revista presei. Băsescu: nu validaţi referendumul celor 256

Share

Gândul: Băsescu: “Nu mergeţi să validaţi referendumul celor 256 care vor să ascundă lovitura de stat sub votul românilor”. Antonescu: “Băsescu, ori tu, ori eu” “Mesaje de forţă pe ultima sută de metri a campaniei pentru referendumul de demitere a preşedintelui. Traian Băsescu le-a transmis susţinătorilor săi să nu meargă la vot. «Nu mergeţi să validaţi referendumul celor 256 care vor să ascundă lovitura de stat sub votul românilor», a spus Băsescu, la mitingul organizat PDL organizat în Piaţa Revoluţiei.

bazel09

De la Romexpo, Crin Antonescu a ridicat miza în faţa susţinătorilor USL, susţinând că se va retrage din viaţa politică dacă Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni. «Mă ţin de cuvânt: Traian Băsescu nu am pus pariu cu tine. Am pus rămăşag cu mine şi onoarea mea: ori tu, ori eu. Nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi 9 milioane de români în lumină, în picioare», a spus Antonescu.”

AdevărulDemolarea Justiţiei, cu aprobare de la USL “Pe 13 iulie, Victor Ponta (PSD), Daniel Chiţoiu (PNL) şi Daniel Constantin (PC) şi-au pus semnătura pe un acord cu mai multe ONG-uri, care cer desfiinţarea Curţii Constituţionale, ANI, DNA şi CNSAS”

România liberă: Ponta zdruncină din nou Bruxelles-ul. Premierul o acuză pe Viviane Reding că habar nu are care este situaţia din România şi că este în campanie pentru PDL “Doamna Reding habar nu are, era informată de Monica Macovei că arestăm judecătorii Curţii Constituţionale. Este în campanie electorală pentru PDL, nu are habar şi comite un gest de campanie”

Bursa: Ponta îşi dispreţuieşte partizanii “Câteva milioane de voturi au fost aruncate pe masa negocierilor dintre Consiliul Naţional al Societăţii Civile Româneşti (CNSC) şi USL, în schimbul unei liste de condiţii, în care figurează unele incendiare, cum par să fie, de pildă, desfiinţarea Curţii Constituţionale, a ANI, DNA şi CNSAS”

Curentul: Ponta s-a dat singur de gol și a recunoscut că are discuții cu judecătorii de la CCR privind deciziile acestora “Premierul Victor Ponta l-a acuzat de zeci de ori pe președintele Traian Băsescu de faptul că ar avea relații privilegiate cu anumiți judecători de la Curtea Constituțională și că aceștia l-au favorizat în deciziile care -l vizau. Liderul USL s-a dat însă singur de gol, chiar în direct la o emisiune tv, în care vrând să justifice de ce CCR a decis că președintele să meargă la Consiliul European , a scos porumbelul din gură și a anunțat public faptul că poartă discuții particulare cu magistrați de la Curtea Constituțională chiar pe marginea deciziilor luate de aceștia”

EvZ: Crin Antonescu recunoaște: “Am participat la discuțiile acordului Ponta – Constantin – Chițoiu” “N-am semnat acordul, cunosc începutul discuţiilor. Partenerii de dialog ai USL au venit cu o listă de revendicări pe care să le negocieze cu USL în caz în care ajung la guvernare. Am participat la cadrul acestor discuţii. Ştiu de acolo că dânşii au o listă care urmează a fi supusă până la alegerile parlamentare pe nişte puncte cerute de aceşti oameni”

Puterea: Procurorii scapă ANAF de ploşniţe “De câteva săptămâni, şefii Fiscului, în frunte cu Sorin Blejnar, sunt chemaţi cu noptea-n cap să dea declaraţii la DNA sau DIICOT”

Curierul naţional: Senatorul Măgureanu are interdicţie de a părăsi ţara “Acuzat de procurori de sprijinire a unui grup infracţional organizat, acesta spune că nu îi este teamă de nimic, pentru că nu are nicio legătură cu acuzaţiile din dosarul de evaziune fiscală “

Citeşte şi
Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Adrian Năstase, PSD şi obsesia sa majoră cu controlul presei (Stenograme PSD)

În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care

Share