home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Băsescu iese la bătaie cu suspendacii

Revista presei. Băsescu iese la bătaie cu suspendacii

Share

EvZ: Băsescu iese la luptă! “Traian Băsescu a oferit ieri o mostră de discurs şi atitudine. Campania de 3 săptămâni prefigurează un Traian Băsescu aşa cum îl ştim: un luptător tenace”

freakingnews & collecjouets

Gandul: Traian Băsescu a fost suspendat. “Vreau să cred că românii nu-şi doresc liniştea din vremea lui Iliescu. Marele argument al suspendacilor este că nu am popularitate” “El a adăugat că “marele argument al suspendacilor este că nu am popularitate”, iar dacă va fi reconfirmat în funcţie la referendum şi-l va găsi în funcţie pe Victor Ponta niciodată nu-i va mai încredinţa funcţia de premier.”

Puterea: Băsescu, despre referendum: Nu am emoţii “Aici nu mai discutăm despre emoţii sau ne-emoţii. Numai sunt la început de carieră să am emoţii. Privesc lucrurile rece, dar nu mă întrebaţi cum va fi campania, pentru că nu am făcut încă nici un plan. Probabil la începutul săptămânii viitoare am să-mi fac o strategie”

Adevarul: Traian Băsescu: N-am încălcat niciodată Constituţia. Le mulţumesc românilor că au suportat măsurile de criză “Traian Băsescu a sesizat Curtea Constituţională cu privire la conflictul juridic cu Parlamentul din dorinţa de a apăra funcţia de preşedinte. Şeful statului nu consideră că a comis abuzuri în timpul mandatelor sale, susţinând că a respectat mereu Constituţia”

România liberă: Senatorul condamnat în primă instanţă la închisoare pentru corupţie s-a bucurat ca un copil când a auzit rezultatul votului. Suspendarea preşedintelui. Cum mi-am petrecut cea mai fericită zi din viaţa lui Cătălin Voicu “Când parlamentarul liberal Eugen Nicolăescu citeşte cererea de suspendare, timp de mai bine de 20 de minute, şi aruncă acuză după acuză, nu reuşeşte să-şi entuziasmeze colegii. Deşi vorbeşte apăsat şi pune accentul pe cuvinte precum „uzurpat”, „ingerinţe”, „atacuri”, „încălcări”, nu stârneşte reacţii. Doar Cătălin Voicu dă din picior nervos. Dar tot din plictiseală”

Curentul: CCR: Comportamentul președintelui Băsescu nu a fost unul contrar Constituției “Curtea Constituţională a constatat, astăzi, că Traian Băsescu nu şi-a exercitat cu maximă eficienţă şi exigenţă funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate, acest aviz urmând să fie transmis Parlamentului”

Curierul national: Antonescu, despre exercitarea mandatului de preşedinte interimar: O voi face cu discreţie “Pe perioada mandatului interimar, voi proceda ca orice om normal, fac deosebirea şi o voi face toată perioada între un preşedinte ales şi unul interimar”

Bursa: Finlanda ar prefera să iasă din zona euro “Finlanda ar prefera să se pregătească pentru o ieşire din zona euro decât să plătească datoriile altor ţări din regiune, a declarat ministrul de Finanţe Jutta Urpilainen cotidianului financiar Kauppaleht”

Citeşte şi
Şi-a dat Dan Şova demisia? (revista presei)

Ieri, Dan Şova şi-ar fi prezentat demisia din Senat înainte de repunerea pe tapet a

Miculescu (SRR) către reprezentantul salariaţilor: “O să v-o luaţi de n-o s-aveţi aer”

Pe 24 iulie a.c., în şedinţa Consiliului de Administraţie al SRR, Ovidiu Miculescu l-a ameninţat

B1 TV: Agrikultura, emisiune dedicată agricultorilor români

Timp de două ore, Laurențiu Botin, fost realizator TV Bacău, va dezbate live, în studioul

Revista presei. Raportul MCV, coşmarul lui Ponta

~FMI ii spune Guvernului sa lase fonfleurile~Rusanu promite institutie antievaziune~Copos, condamnat in Dosarul Loteria I

Grup de media apără jurnalist togolez atacat

Un grup american de apărare a drepturilor jurnaliştilor a condamnat un atac asupra unui jurnalist

Revista pres(rilor). Anca Constantinescu nu recunoaşte licitaţia Adevărul

~salariatii Giga TV si-au primit o parte din bani~OTV a obtinut in justitie anularea limitarii

Revista presei. Casa Regală îi dojeneşte pe politicieni

~apocalipsa televizata de la Universitate~Oprescu isi pregateste retragerea din politica~constructia de autostrazi, grabita prin lege~

Cezara Dafinescu s-a înscris în UNPR (revista presei)

Cine se înscrie patriotic în UNPR? Actriţa Cezara Dafinescu, renumită acum 20 de ani pentru

A fost penetrat de FSB Klaus Iohannis? (revista presei)

E penetrat de FSB? Iohannis e client la BMW-urile lui Michael Schmidt, iar Veronica Schmidt,

Iohannis l-ar dori pe Cioloş în locul lui Ponta (revista presei)

În urma morţii lui Bogdan Gigină, Klaus Iohannis profită şi încearcă să îl înlocuiască pe

Share