Revista presei. Basarabia e motivul isteriei rusesti

Share

CurentulBasarabia – motivul isteriei rusesti “Niciodata de la Trotki incoace, fost ministru de externe, diplomatia Moscovei nu a fost mai acida si mai vulgara la adresa Romaniei. De atunci incoace “relatiiile diplomatice” dintre Bucuresti si Moscova n-au mai cunoscut o asemenea tensiune.”

romanism

EvZNea Mitică Dragomir şi arta de a se pupa singur în fund “A fost la pârnaie, e în fotbal de 40 de ani, mănâncă table pe pâine şi se laudă cât încape. Mitică Dragomir, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, te face să râzi şi să-l înjuri concomitent. Are un stil de a spune în glumă lucruri oricât de serioase. E guraliv, lăudăros, fanfaron, pontos, porcos, şmecher cât încape, are duşmani cu duiumul şi prieteni aşijderea. Se ia la harţă din orice, după care tot el vine cu împăcarea şi e şef de când se ştie. E de meserie preşedinte”

GandulParchetul cere arestarea directorului OTV Doru Iuga şi a altor persoane, în cazul reţelei de prostituţie masculină şi sex cu minori “Directorul OTV Doru Iuga, omul de afaceri german Klaus Zander şi alte patru persoane au fost reţinuţi, joi seară, în urma audierilor de la Poliţia Capitalei, patru fiind acuzaţi de proxenetism şi doi de întreţinere de raporturi sexuale cu un minor, potrivit unor surse judiciare”

AdevarulOrgiile directorului pedofil de OTV “Directorul OTV Doru Iuga plătea sume cuprinse între 2.000 şi 3.000 de euro pentru a petrece un week-end cu un „băieţel””

Fin.roRezervele BNR au crescut in iunie cu 1,67 mld. euro, ca urmare a emisiunii de eurobonduri “Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) s-au majorat in luna iunie cu 1,67 miliarde euro, in contextul in care intrarile au fost de peste trei ori mai mari decat iesirile, potrivit datelor publicate de banca centrala. Astfel, rezervele valutare ale BNR au atins valoarea de 34,4 miliarde de euro”

ZFTheocharopoulos, noul număr unu din telecomul românesc “După discuţii care au durat aproape şase ore şi în care au existat şi momente mai tensionate, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) şi grupul elen OTE au ajuns la un acord cu privire la managementul Romtelecom, integrarea cu Cosmote şi listarea pe bursă”

PutereaLovitură de teatru în procesul Strauss-Kahn. Minciunile menajerei ar putea duce la clasarea cazului “Cazul împotriva lui Dominique Strauss-Kahn ar putea lua o nouă turnură în urma rapoartelor care indică probleme majore de credibilitate a cameristei care l-a acuzat pe fostul şef al FMI, de agresiune sexuală”

Curierul nationalA început isteria Google Plus “Utilizatorii din întreaga lume aleargă după invitaţii. Opiniile favorabile noii reţele sociale par să le depăşească pe cele nefavorabile, deşi a fost lansată doar versiunea beta”

BursaMGM semnează un parteneriat pe cinci ani cu Forum Film “MGM a anunţat semnarea unui parteneriat de lungă durată cu distribuitorul Forum Film, parte a Cinema City Internaţional NV (CCI)”

Share